Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem min akadt ki a párom, szerintetek igaza van?
Tudok sütni főzni, de nem szeretek. Már hónapok óta rágta a fülemet, hogy süssek valamit, úgy enne egy kis házi süteményt, már nem is tudja mióta nem evett... Hogy csöndbe maradjon, vettem neki gesztenyepűrét, lereszeltem, meg vettem hozzá tejszínhabot. És ahelyett, hogy megköszönte volna, kiakadt, hogy nem igaz, hogy egyszer az életben nem tudok neki sütni valamit, bezzeg mikor múlthéten volt a nőnapi buli a munkahelyemen, oda sütöttem piskótatekercset.
Igaza volt a páromnak?
Házi sütemény pasiknak a legjobb valamilyen rétes vagy lepény, a legmegnyerőbbek a túrós vagy a meggyes. A túrót mindenképpen csak piacról vedd termelőtől.
Minthogy sok bolti alapanyag és élelmiszer nem tápláló, emiatt nem is csodálom, hogy ennyire kívánja.
Én csak így főznék a páromnak, dehát egyik pasit sem érdeklik az házias csajok-asszonyok.
"Én csak így főznék a páromnak, dehát egyik pasit sem érdeklik az házias csajok-asszonyok."
Dehogynem, nem kell általánosítani azért. Kérdés mit értünk háziasnak persze, mert sok nőnél ez annyit jelent manapság, hogy nem dolgozik, inkább otthon sütöget egész nap. Őket tényleg nem szeretjük mi férfiak.
A kérdésre válaszolva: Azért egy süteményt tényleg összedobhattál volna, ha már hónapok óta nem volt semmi. Nem olyan megerőltető az. Igaz egyedül élek, de pasi létemre heti szinten sütök, és mégsem halok bele.
29F
Szerintem igen.
Már meg ne haragudj, de a gesztipüré az kábé az a "süti", amelyik a legminimálisabb erőfeszítéssel jár.
(0)
Másfelől meg oké, hogy nőnap, meg vállalati buli, de azért az a fickó mégiscsak az életed párja, nem pedig a munkatársad.
Így nekem is az jönne le, hogy őket többre nézed, mint a párodat. Egyértelműen jogosan érezte magát megalázva.
Hogy megértsd mit tettél, mondok egy analógiát.
Te régóta rinyálsz, hogy nem nyal ki téged az ágyban, rágod a fülét, mire ő egyik nap hazaállít egy iLick-2000 nevű új japán elemes nyalógéppel és a kezedbe nyomja.
7-es vagyok
Persze, süthetne magának, de szerintem a gesztus is hiányzik neki, nem konkrétan csak a süti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!