Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavaró, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró, ha egy pasinak "koszos" a keze, a körmei?

Figyelt kérdés
Titeket visszatartana egy pasitól, ha fekete lenne a körme, meg az ujjbegyei? Miért?
2016. márc. 18. 00:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

És a pasid tudja, hogy ilyen hülye liba vagy,hogy ide írsz ki kérdést ezzel kapcsolatban?

Ahogy elolvastam,rögtön tudtam hogy autószerelő.

Ha nem dolgozna,de tiszta lenne a körme,vajon akkor is vele lennél?

2016. márc. 18. 05:08
 12/16 anonim ***** válasza:

A sógorom is autószerelő. Nem fekete a keze sem és a körme sem. Kesztyűben dolgozik, mindig.

Szerintem igénytelenség a koszos kéz+köröm, engem zavarna. Méghozzá nagyon.

2016. márc. 18. 07:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Én imádom, ha a barátom keze néha kicsit mocskosabb, mert tudom hogy a kétkezi munka miatt, amitől csak még izgatóbb lesz a számomra. Lehet, hogy ez csak az én perverzióm. :D
2016. márc. 18. 09:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon. Létezik olyan kézmosó ami pont olajra való, igénytelenség nem használni.
2016. márc. 18. 09:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Zavar, igénytelenségnek tartom és azt gondolnám, hogy nem szokott kezet mosni.

A párom keze között is megfordul jó pár olajos dolog a munkája miatt, gyakran jön haza úgy, hogy fekete a körme alatt, de nála nem zavar. Tudom, hogy a munkáltatójuk nem biztosít megfelelő kézmosót, a sima folyékony szappan meg nem hozza le. A mosdóba csak az üzemen keresztül tudnak bemenni, viszont oda meg táskát nem vihetnek, szóval még magukkal sem tudnak ilyesmit hordani. Amint hazaér, az az első dolga, hogy normálisan kezet mosson.

2016. márc. 18. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen okból koszos. Ha a munkájának köszönhető, akkor nem zavar. Én nőként olyan helyen dolgozok, ahol nagyon sok a por, ezért fekete a két kezem egész nap a portól és a körmöm alatt is koszos. De persze munka után első utam hazavezet, ahol szépen megmosom a kezeimet és kitakarítom a körmöm alól is a koszt. Nap közben meg nem tudok mit csinálni, hiszen a munkámból adódóan úgyis koszos vagyok. Ha a férfinek is ilyen okból koszos a keze, akkor nem zavar. De ha akkor is koszos, amikor nem dolgozik, csak azért, mert lusta megmosni, na az már gond!
2016. márc. 18. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!