Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha egy pasinak "koszos" a keze, a körmei?
Figyelt kérdés
Titeket visszatartana egy pasitól, ha fekete lenne a körme, meg az ujjbegyei? Miért?2016. márc. 18. 00:24
2/16 anonim válasza:
És nem tudja lemosni, kipucolni?
3/16 anonim válasza:
Hát a párom úgy szokott melóból hazajönni, de engem nem érdekel, sőt, imádom piszkosan is :D persze ha alapból is olyan lenne azért szólnék neki, mert másoknak ez nem feltétlen tetszik...
4/16 anonim válasza:
Nem zavarna ha a munkája miatt lenne, ha ápolatlansàg akkor zavarna. Nekem is kicsit koszos néha az ujjam a festéstõl vagy rajzolàstól és sokszor nem jön Le teljesen. Amíg nem fekete ujjakkal ül asztalhoz megbocsátható.
5/16 anonim válasza:
előző, nem azért szólsz neki mert este a pncdban élvezkedik a feketemancsával és esetleg ez fertőző vagy mentálisan zavaró lehet? hmm.
nehogy már a szomszéd véleménye miatt tisztálkodjon valaki.
7/16 anonim válasza:
Öregapámmal nem lennétek jóban. Bát neki 52 év - sőt amúgy több, de papíron csak 52 év - munka után már reménytelen mgjavítani a körmeit. A bőre is sokkal "keményebb" mint másoknak.
8/16 A kérdező kommentje:
Igazából én lány vagyok, csak érdekel mások mit gondolnak erről. :)
A barátom autószerelő, a motorolaj kicsit makacsabb mint egy kis sár, szóval max akkor nem fekete a keze, ha 2 hétig szabin van. Nincs bajom vele mert tudom hogy nem igénytelen, hanem a szakmája ezzel jár egyszerűen...
2016. márc. 18. 00:42
9/16 anonim válasza:
3-as vagyok: mondom melóból úgy szokott hazajönni... ő is tudja magától, hogy koszos kézzel nincs ujjazás. (bár olyankor tojok az előjátékra őszintén szólva...) És nem a szomszéd miatt tisztálkodik, de ha pl. neki nem tűnik fel, hogy piszkos maradt a körme akkor nem azért szólok neki, mert engem zavar, hanem hogy más ne gondolja, hogy igénytelen, aki mondjuk nincs tisztában azzal, hogy ez a munkájával jár.
10/16 anonim válasza:
5-ös: amúgy meg a kosz nem fertőző a punciban, max bejutnak olyan dolgok, amiknek nem kéne, de ha ilyen szőrszálhasogatóak vagyunk, akkor te nem a fertőző szót kerested!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!