Nagyon zavaró ha a pasinak görbe az orra?
Olyan gagyinak érzem magam ez miatt. Púpos orrhát a helyes kifejezés rá azt hiszem.
Lenne egy másik kérdésem is, hogy egy állami intézetben mennyiből csinálnák meg? Nem lehet valami kedvezményt igénybe venni?
Lányok mennyire zavar ha a pasinak ilyen az orra? Írjatok kort is.
19/F
Engem egyáltalán nem zavar,sokkal jobb,mint a malac orr.
Egyébként meg ha az arcod teljesen rendbe van,és csak ez az apró hibád van,akkor még nézhetsz ki jól.
Szerintem ne akard megműtetni,mert ez vagy te.Így vagy önmagad.
17/L
Nekem tetszik. :)
Szerintem ha csak ez a hiba van az arcodon akkor ne csináltasd meg.:) Lehet ez a szexepiled is.;)
Más hibám nincs, barátnőm is van de engem zavar.
Most olvastam olyat, hogy az orrsövény műtétet támogatja a TB, végül is mivel görbe az orrom ezért az orrsövény sem egyenes. Hol lehet megnézetni, hogy támogatná a műtétemet a TB ha esetleg rászánnám magam? Menjek el a kórházba és ott keressem a "fül-orr-gége" osztályt? Ott simán kérdezzem meg, hogy megcsinálnák-e ingyenesen az orrom?
"Szerintem ha csak ez a hiba van az arcodon akkor ne csináltasd meg.:) Lehet ez a szexepiled is.;)"
Szemből nézve azt mondják, hogy jóképű vagyok de mikor meglátnak oldalról akkor volt már, hogy kiröhögtek.
Az ő orrra sem tökéletes mégis odavannak érte :)
A dokin mulik hogy mit ir be, orrsoveny, vagy hiusag. Ha elso, ingyen megcsinaljak.
Sok ember mutet utan, ki leakarja tagadni a plasztikat, rafogja, hogy orrsoveny mutet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!