Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért jó azzal viccelődni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért jó azzal viccelődni hogy vége a párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek nagyon vicces és szórakoztató ezzel viccelődni. Sokszor olyan hűen adja elő, hogy szakítani akar. Múltkor is kérdezem tőle, miért küldte el nekem egy régi képünket. Erre rávágja mert szakítani akar.
2016. márc. 17. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen. Önbizalomhiányos és a reakciódra kíváncsi. Azt akarja hallani, hogy "jajj ne már, de én annyira szeretlek téged, megőrülnék nélküled".
2016. márc. 17. 20:03
 2/5 ~OnLány~ ***** válasza:

Talán nem tudja felmérni egy szakítás súlyát,ameddig meg nem tapasztalja.

Könnyű addig viccelődni vele,míg nem élte át a helyzetet.

Egy kicsit szemtelen a viselkedése.

2016. márc. 17. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet azért mert tényleg szakitani akar. Biztos szeret, de mégse jó neki annyira a kapcsolat hogy veled tervezzen, tehát ha nincs perspektivája akkor viszont vége kellene hogy legyen. De ez csak egy magyarázat, aztán lehet egész más okból is, lehet igy akar féltékennyé tenné, hogy jobban ragaszkodj hozzá.
2016. márc. 17. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Olyan gyerekes és éretlen viselkedésre vall. Miért jó ezzel viccelődni? Én se értem.

Komolyan, én egy idő után már a képébe vágnám, hogy akkor most már szakítunk, mert elegem van ebből a viselkedésedből.

Na, ekkor fog a pofára esés bekövetkezni.

2016. márc. 17. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A barátnőd szimplán degenerált. Én is szakítanék egy ilyen után halál komolyan vele.
2016. márc. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!