Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti őszinték szoktatok lenni, ha az aktuális párotok rákérdez, előtte hány emberrel voltatok?
- Elvből nem hazudok, pláne kapcsolatban. Nincs értelme.
- Ha már a múltban csináltam valamit, legyen annyi vér a pucámban, hogy felvállalom, vagy beismerem, hogy hibáztam.
Nem tudtam volna neki hazudni,mivel ő volt az első.
De ha lett is volna előtte valakim,meg mondtam volna,ha rákérdez.Miért kellene eltitkolni az ilyesmit?.
Az én tapasztalataim szerint meg az nem tudott megmaradni kapcsolatban, akinek kevés tapasztalata volt.
Na ilyenkor mi van? :)
Még a végén kiderül hogy minden ember más és más. :O De ezt még leírni is csak félve tudom, hát ilyen nem lehet!
#18: Aha, és milyen kapcsolatban? Én évtizedekig tartó boldog! házasságokról beszélek. Van szerencsém ismerni néhány ilyen párt. Egy dolog közös bennük: mindannyian az elsők voltak egymásnak, és nem azért jöttek össze tini korukban mert "ciki már hogy nincs csajom/pasim".
Az meg hogy valaki nem tud megmaradni egy kapcsolatban rendszerint nem azért van mert tapasztalatlan: sokan egyszerűen csak nagyon rosszul választanak párt maguknak fiatalon, és olyan kapcsolatokba ugrálnak bele (a környezetük hatására), amikbe egyáltalán nem kellene. Pedig egy normális házasságra akkor van a legnagyobb esélyed (de nem kizárólag), ha vársz a megfelelő partnerre, és vele tényleg mindent megtesztek azért hogy működjön a dolog. Mondom, én tudnék olyan párokat mutatni neked akik így tettek, és nagyon is bevált nekik. Te tudnál olyat mutatni nekem aki tucatnyi ex után házasodott, és mondjuk 10 év után is láthatóan jó a házassága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!