Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez már elfogadható felsőtest?
Tudom, hogy ez még mindig vékony, de nagyon nehezen jönnek a kilók, és nemrég még 55 kg voltam, ami 176 centihez "kissé" kevés. Szóval én ezt a jelenlegi 65 kg-ot is óriási (rész) eredményként élem meg.
Mint nő: aki akar tőled valami komolyat, annak tökéletesen meg fog felelni.
Aki meg azért pattint le, mert nem vagy elég vállas, azért nem kár, amúgy is csak dugni akart volna.
Kérdés: mindenkinek akarsz tetszeni, vagy elég ha egy lánynak tetszel, de ő szeressen is?
Az ilyen magamutogatás elég visszás, legalább is nálam. Arra utal, hogy te úgy nagyjából mindenkinek tetszeni akarsz, mert elsősorban hódítani akarsz (magyarán csak dugni, semmi kapcsolat vagy érzelem).
Ebben az esetben meg gyúrjál még, ha mást nem tudsz felmutatni, csak egy felsőtestet, akkor legyen egész éjszakát betöltő domborzat. :P
Nagyon dogos vagy. Talan kicsit barnulj.
N
:O
Hát ez nagyon hasonlít a barátom felsőtestére! Még a szakáll is stimmt!
Szerintem szexi :)
hmm, őszintén szólva szerintem is szexi
24L
#7 Lehet, hogy én vagyok az? :D
Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitívak lesznek.
Helldó drága !
Hmmm,édeszeeeem,moszt nadon boldoggá tettél a képeddel.Micoda egy cuki fiúcka vagy te.
Jaj,hogy tépkedném meg a szőreidet,te kisz rosszaszááág.
Jer,jeer ide a papához,adok neked egy kisz lovagló leckét !
Amúgy Béla bácsi vagyok,53 éves és imádom az ilyen finom husikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!