Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet kideríteni regisztráció nélkül, hogy ki van fönt a Badoo-n?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 21:20
1/4 anonim válasza:
Ha egy konkrét személyről akarod tudni, akkor futtass le egy Google-keresést "badoo x y" kulcsszókombóval. Ha van találat, megnézheted, ő-e az vagy csak névrokon. Ha nincs találat, az még nem garancia arra, hogy nincs fenn az illető.
Bizonytalanság esetén meg csinálhatsz egy kamureget is akár...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,de közben már rájöttem,hogy kamu névvel is fönt lehet az illető.Esetleg azt nem tudod(tudja valaki) e-mail alapján hogy lehet rákeresni?Mert azt olvastam,úgy lehetséges utána nézni.
2016. márc. 17. 19:38
3/4 anonim válasza:
Így van, fent lehet kamu névvel is.
Az emailes keresést nem tudom, hogy működik. (Én nem vagyok fenn ott. De ha beregelsz, akkor lehet, hogy rájössz majd.
Viszont van még egy ötletem, bár ez sem 100%-os: néhány "népszerű" fotójára futtass le egy-egy keresést a Google képkeresővel. Simán lehet, hogy kamu néven, de saját fotókkal van fenn. (Vagy esetleg rábukkanhatsz így más közösségi oldalakon is.)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2016. márc. 21. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!