Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretném, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretném, ha a barátom venne nekem valami ékszert, hogy vezessem rá?

Figyelt kérdés

Nem akarok értékeset, csak valami bizsu fülbevalót, vagy karkötőt, de mivel én nagyon ritkán hordok ilyet, szerintem eszébe sem jutna. Tőle kapott dolgot viszont örömmel hordanék, mert az teljesen más.

Nem szeretném így megmondani neki, hogy vegyen azt, de akkor hogyan vezethetném rá?

2016. márc. 15. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért akarsz ékszert kapni,ha amúgy nagyon ritkán hordasz? Bocs,ne vedd tolakodásnak :D Amúgy nem tudom, rázogasd előtte a csuklód..de miért kellene rávezetni? Szerintem mondd meg neki egyenesen,hogy örülnél ha kapnál tőle valami ékszert..én abból indulok ki hogy a fiúk szeretnek örómet okozni a barátnőiknek, szóval szerintem simán vesz neked :)
2016. márc. 15. 23:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Mond El neki hogy szeretnél egy nyakláncot vagy hasonlót tõle :)
2016. márc. 15. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Én is mondtam tíz év házasság után,de hiába.Másik csaj meg két hónapos kapcsolatban aranyat kap.Mondd meg neki,szerintem kapsz,ha nincs nagy igényed árban.Célozgatni nem éri meg.
2016. márc. 16. 00:17
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
AZ én párom kérés nélkül adott. Ha legközelebb elmentek egy bizsu bolt mellett nézelõdj és kérd meg hogy vegye meg neked amelyik tetszik.
2016. márc. 16. 01:28
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Miert o vegyen? Neked nincs kereseted?
2016. márc. 16. 04:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ilyen bolt előtt jártok mond azt, hogy milyen jól néznek ki meg tetszenek az ilyen ékszerek, és ennyi.
2016. márc. 16. 07:39
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Vedd meg te.Magad ura ha szolgád nincs.
2016. márc. 16. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:

En spec utalom a viragokat de Egy honapja talaltam olyan viragot ami tetszik Es szeretnem ha Ilyen lenne a hazban.Megmutattam neki neten azota havi negyszer megkapom Es alomszep:-))

Szerint csak mondd el neki h mit szeretnel Ez a legcelszerubb:-))

2016. márc. 16. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne kezdj el taktikázni és ne próbáld rávezetni, utalgatni, célozgatni; sok fiú/férfi egyszerűen nem vevő rá. Nekem is egyenes beszéd kell, mert nem vagyok hajlandó másodlagos értelmeket keresgélni meg célozgatósokra figyelni.

Nyugodtan mondd el neki, hogy mi a helyzet, akár menjetek el együtt egy ilyen boltba, mutasd meg, milyen ékszerek tetszenek, mi a stílusod. Aztán az elkövetkező ajándékozások alkalmával remélhetőleg eszében lesz ez.

2016. márc. 16. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Esetleg kérd a születés/névnapodra.
2016. ápr. 9. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!