Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/miért várja el valaki a másiktól, hogy "örökké"?
4. De,a tárgyak örökké megmaradnak..(ha megvigyázod)Jólvan,vicceltem. :)
Nem tudom miért baj ha valaki hisz vagy nem hisz ebben.
Az ő baja lesz,ha naív volt és pofára esik.
Én nem várom el ezt a másiktól,de teszek érte,hogy a legtöbb ideig együtt maradjunk.
Mert ha ezt nem tudja vállalni, vagy legalábbis nem örökre szólnak a szándékai velem, akkor mi a f...szt vesződjek vele? Persze bármi közbejöhet, megromolhat a kapcsolat. De ha már az elején alkalmira tervez, akkor ne akarjon pl. hozzám költözni. Amikor akarom, este feljön, utána meg megy a búsba.
Van hol laknom, van miből élnem, főzni nagyon jól tudok, családom, barátaim vannak, amúgy meg imádok egyedül lenni.
Ha valakivel nem egy életre tervezzük együtt, az kell a fenének. Maximum szórakozni vele egy jót, aztán kidobni.
ez nem igaz- az első nagy szerelmemnél ezt hittem, a másodiknál egy rövid ideig, utána megbarátkoztam azzal, ohgy pár szép év is elég lesz. és hogy még mindig jobb pár év után szátmenni, mint 10 évig punnyadni az unalomban. nem, valoban nincs - kivéve a kivételt erősitő szabályt - holtomiglan boldog kapcsoalt.
inkább olyan lehet, hogy egyszer jártatok vagy érdeklődtetek egymás felé és később összejöttök, más tapasztalatok után. és hasonlok. de töretlen, tartos és végteeln boldog kapcsolat nem nagyon van. ha nagyon különleges szerelemnek inudlt és ki is tartotok egymás mellett, akkor is az a legjobb eset, hogy egész jo marad a házasság. de már pár év után sem olyan, mint az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!