Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez így? Még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így? Még lehet olyan a barátságunk mint azelőtt volt? (23F)

Figyelt kérdés
Egy lánnyal sokáig a legjobb barátok voltunk.Mindent megbeszéltünk, gyakran kerestem társaságom, magától is felhívott sokszor.Egyszerüen jól kijöttünk.Mikor meg bepróbálkoztam nála kapcsolattal azóta meg már nem olyan a barátságunk.Nem keresi annyira társaságom ritkábban írunk, szerintem elrontottam azzal hogy kapcsolatot akartam.
2016. márc. 13. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól látod. Talán tisztáznotok kéne, hívd el valahova és mond el hogy hiányzik a barátsága...
2016. márc. 13. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű, te többet gondoltál bele, mint ami valójában volt. Ő csak mint haverként tekintett rád, se többre, se kevesebbre.

Szerintem már nem lehet olyan a barátságotok, mint régen, mert te kijelentetted, hogy kapcsolatot akarsz tőle, ő meg nyilván nem.

2016. márc. 13. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Üdvözöljük köreinkben újabb tagunkat, Józsefet. A bárátságzóna tagjai összetartanak kedves. Légy üdvölve.
2016. márc. 13. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
verem a fejemet a asztalba annyira röhögök ezen a kérdésen :DDDDDD
2016. márc. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!