Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy fiúval nagyon mély a barátságunk évek óta, olyanok vagyunk, mint a családtagok?

Figyelt kérdés

Még 3 éve, mikor megismerkedtünk, tetszettem neki, de az csak ilyen fellángolás volt, utána elrendeződtek a dolgok, barátnője is volt azóta.

És ő legjobb barátom, mindent megbeszélünk, csomót találkozunk, és nem tudnám elképzelni nélküle az életemet, mert nagyon hasonlítunk is. Teljesen olyan, mintha járnánk, csak semmi testi dolog nincs köztünk. Gondoltunk már az összeköltözésre is.

Szerintem így elég valószínűtlen, hogy valaha is komoly párkapcsolatunk lesz, bár tény, hogy egyikünk sem talál olyat, aki igazán megfogná. De ha egyszer mégis, szerintetek valaki képes lenne ezt tolerálni?

20/L

2016. jan. 26. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ezt bármilyen barátnő tolerálná
2016. jan. 26. 13:29
 2/6 Költőnő? ***** válasza:
azért ez furcsa, h senkiben nem tudtok párt találni...
2016. jan. 26. 13:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Barátnőnek nem is kell tolerálni, mert lány vagyok :D

2-es, pedig így van...:(

2016. jan. 26. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
ellenkező nemeknél,ha heteroszexuálisok,szerintem ez lehetetlen dolog :D
2016. jan. 26. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbbvki bele fog szeretni a másikba és kész a rémálom. Összeköltöztök, aztán egy bulis este után úgyis egymásnak estek.
2016. jan. 26. 14:35
 6/6 A kérdező kommentje:
De nem vonzódunk egymáshoz, rajta is látszik, hogy nem tetszem neki, meg mondta, hogy olyan vagyok neki, mintha a kishúga lennék. Beleszeretni valakibe 3 év után? Ez szerintem lehetetlen:D
2016. jan. 26. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!