Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnömet csókkal akaratm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnömet csókkal akaratm felébreszteni, visszacsókol, de nem ébredt fel, ez lehetséges, vagy csak tetette?

Figyelt kérdés
A barátnőm elaludt a vállamon, én megcsókoltam, mert fel akartam kelteni, ő visszacsókolt, de nem ébredt fel. Szerintetek ez lehetséges, vagy csak tetette, hogy aludt?Fontos, mert míg aludt mondtam neki olyan dolgokat amiket ha ébren lett volna, nem merek neki elmondani.
2010. ápr. 2. 18:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
nekem is visszacsókol a barátom álmomban:)
2010. ápr. 2. 20:21
 12/12 anonim válasza:
37%
Már bocsánat, de én ezen az oldalon többet röhögök, mint a stand up comedyn!
2010. ápr. 2. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!