Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem akarom felébreszteni, de beszélni szeretnék vele

Figyelt kérdés
Minden este szoktunk levelezni még barátommal fészen(telefon)még 10 előtt. írja hogy kezd álmos lenni, de nem tudja miért. Kérdeztem, hogy akkor mi legyen, hívjam, vagy ne, de szerintem bealudt, mert nem válaszol. De csak 10 től tudom hívni, mert akkor van t-percek. De nem akarom felkelteni, viszont szeretnék vele beszélni:( mert nem tudok úgy elaludni. Felhívjam, vagy ne?De reggel meg korán kel, mert megy melózni.
2011. jún. 15. 21:48
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Biztos nem haragudna, mert szokta mondani ha napközben elaludna, ne ébredne fel sokáig akkor keltsem fel nyugodtan, de felébredt akkor magától. most meg már este van ugye...
2011. jún. 15. 21:49
 2/25 anonim ***** válasza:
62%

az én barátom visszaaszik azonnal, teát neki evvel nincsen problémája

a tied ilyen? vagy nyűgös lesz és nem tud visszaaludni?

2011. jún. 15. 21:50
 3/25 A kérdező kommentje:

Most írt a tesója hogy

A tesóm alszik

A tesóm alszik fel keltsem? ^^

2011. jún. 15. 21:52
 4/25 A kérdező kommentje:
haha karaktesres .. vicces vagy:D
2011. jún. 15. 21:52
 5/25 anonim ***** válasza:
86%

Most beszéltetek facen. Azt mondta álmos! Mit kell még beszélni?

Vagy ti ilyen sokat szoktatok beszélgetni?

2011. jún. 15. 21:53
 6/25 A kérdező kommentje:
Amúgy elég hamar vissza szokott aludni, ő olyan ha lefekszik páff:D
2011. jún. 15. 21:53
 7/25 A kérdező kommentje:
Mivel nem egy helyen lakunk, és csak hetente 1 nap találkozunk meló végett, így igen
2011. jún. 15. 21:54
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
hagyd aludni!!!!
2011. jún. 15. 21:54
 9/25 anonim ***** válasza:
73%

ez a kép nagyon jó! hol lehet ilyeneket találni???

Amúgy szerintem nyugodtan kelts fel. Én barátom soha nem mérges emiatt, még ha reggel korán is kell felkelnie. Örül, h hallja a hangom.

2011. jún. 15. 21:55
 10/25 A kérdező kommentje:
Ő is:) tudom, ilyet lehet nem kellett volna kiírnom. Tesója írt magától, (nem én írtam neki, hogy szóljon-e neki...
2011. jún. 15. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!