Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverznek nézne és kiröhögne, feljelentene zaklatásért, vagy tetszene neki?
Írtam egy könyvet, röviden leírtam az összefoglalást. El akarom küldeni egy lánynak akit kedvelek, első randi tök gáz volt nem lett semmi.
Szóval írtam egy könyvet, amiben én és ő és a kapcsolatunk, vagy leendő lehetőség a kapcsolatunkra van leírva. Elküldjem neki, hátha összejön?
Tulajdonképpen az a baj, hogy azt hiszi mint a többiek, hogy egy ritka nagy balfsz vagyok, külsőre legalábbis annak néz, igazi arcomat próbáltam leírni ebben. Könyv 348 oldalasra sikeredett jó hogy szeret olvasni.. Ismeretőt küldeném el neki.
Jó ötlet?
Lehet nem felnőtt kategória, de szerintem komolyabb vagyok mint pár felnőtt. Írni csak azért írok, mert szeretek és jól esik, kiadni nem adtam ki semmit.
Elsősorban nők véleménye érdekelne.
Félős lányról van szó.
Első randi gáz lett...
19/f
Azt mi itt nem tudjuk megmondani, hogyan reagálna, hiszen nem ismerjük. De az biztos, hogy zaklatásért nem jelentene fel, mivel egy egyszeri megkeresés még közel sem meríti ki a zaklatás tényállást.
Szerintem amúgy próbáld meg, küldd el neki azt az ismertetőt. Vagy esetleg még azelőtt kérdezd meg tőle, hogy mit szólna, ha elküldenéd...
Ismerted a randi előtt is, mennyire vagytok közeli ismerősök? Csak mert a leírás alapján volt egy randitok, ami nem sikerült jól, emiatt azután nem lett folytatás. Én 21 éves vagyok, ha egy darab randi után egy srác 348 oldalas könyvet írna a kapcsolatunkról, és ezzel zaklatna, valószínűleg kiakadnék, hogy nem normális, és javasolnám neki, hogy menjen pszichológushoz.
Sokkal többet érsz azzal, ha őszintén leírod neki három mondatban, hogy sajnálod, amiért a randi rosszul sikerült, szeretnéd, ha nem tartana balf.sznak, mert nem vagy az, és kéred, hogy adjon még egy esélyt, hogy bebizonyíthasd, hogy ez akár még működhet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!