Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon gondolkodom, hogy a "papucs" fickókat fel szokták jelenteni zaklatásért, vagy hasonlóért?
Már nem azért, de általában a szexuális zaklatók nem a "papucsok" közül kerülnek ki.
Ha meg csak szivatásból akarsz feljelentgetni valakit, tedd, majd amikor nem lesz igazad, és megfizettetik veled a perköltséget, meg utána még perkálhatod a nem anyagi kártérítést, akkor majd gondolj vissza arra, hogy mekkora buli volt ezt megtenni.
Értem.
Egyébként szexuális zaklatásért tudtommal nem lehet feljelenteni, a magyar jog nem ismeri ezt, vagy "sima" zaklatásért lehet feljelenteni (ami közel sem biztos, hogy szexuális jellegű), vagy pedig nemi erőszakért. (Szóval azért nem úgy megy, mint Ámérikában, hogy véletlenül a villamoson hozzáérsz a melletted álló hátsójához, és máris lesittelnek.)
Ha tényleg elkövette, akkor nagyon helyes, hogy feljelentették, ha pedig nem, akkor remélem, a feljelentő alaposan pórul jár.
Hát ez a kérdés így megfogalmazva nekem így értelmetlen.
Ha pasira azt mondják h papucs az sztem azt jelenti h nem férfias, nem tud kiállni magáért, alárendelődő.
Viszont ha egy félénknek, visszafogottnak tűnő emberről beszélünk aki másokat zaklat az nem papucs, csak kicsit zakkant max :P ezesetben gondolom megérdemli.
Vagy: ha ténylegesen papucs emberről beszélünk, akinek a bnője csak úgy brahiból feljelenti, akkor sztem inkább a bnő fejében van a hiba, mert ha már egy ilyen nő, aki ilyet képes megtenni, akkor sokkal jobban jár ha pl gazdag nős embereket zsarol.
ezek alapján a válaszom: nem, nem szoktak.
De lehet h amire te gondolsz az a balek. aki elviszi a balhét pl néha bűnözők is azért szemelnek ki ilyen "áldozatokat" h a saját bőrüket mentsék.
Vagy ha kapcsolatoknál akarunk maradni vannak nők akik képesek papucsot csinálni egy nem papucs emberből. nekem a femme fatale jutott eszembe erről :D kihasználja, veszélybe sodorja partnerét, játszik mások érzelmeivel.
Zaklatásért a zaklatókat szokták feljelenteni, ha már minden kötél szakad, ha már olyan mértéket ölt a zaklatás, hogy korlátozva érzi a zaklatott fél a szabadságát, vagy éppen már félelmetes. Ha a zaklató nem ért a szép szóból, esetleg a csúnyából sem.
Ezek az emberek szerintem általában nem a "papucsok" közül szoktak kikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!