Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is felbosszantana, ha valamelyik exetek csak 6/10-nek értékelne titeket?
Figyelt kérdés
2016. márc. 11. 16:31
1/16 anonim válasza:
Én nem értem ezt az "értékelést". Szerintem szánalmas, miért kell az embereket kategorizálni és pontozgatni, mint ha valami tárgy lenne. Élő, érző emberekről beszélünk. Nem holmi húsról a piacon. Az exed meg nem véletlen az exed, nem kell vele foglalkozni!
2/16 anonim válasza:
Szerintem eleve ez az értékelés butaság.
3/16 anonim válasza:
Ha 10/10 lennél akkor valószínűleg nem lenne ex és ha ex akkor nem kéne hogy érdekeljen mert elvileg lezártad. Egyébként kíváncsi lennék milyen kommunikáció vezetett el odáig, hogy megtudd ezt a jelentéktelen információt? Kb. mint az online eladási oldalakon az értékeld az ügyfelet..
4/16 anonim válasza:
Nem. Az ex véleményére nem adok.
5/16 anonim válasza:
Akkor ezekszerint szépnek tartod magad.
Engem sem érdekel az ilyen hülye pontozgatás.Még ha konkrét lenne,hogy mi alapján történik.
7/16 A kérdező kommentje:
Én szakítottam, azért ex. És nem gondolom 10/10-nek se magam :D De a 6-ot objektíven sem érzem helyes értékelésnek.
2016. márc. 11. 16:48
8/16 anonim válasza:
Az én kérdésem alatt jártál...?
9/16 MolotovPunk válasza:
NEM.Egyik exbarátnőmmel sem tartom a kapcsolatot,de ha tartanám sem érdekelne.
10/16 anonim válasza:
Engem még sose értékeltek ennyire alacsonynak elég bélsár lehet most neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!