Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértett meg ennyire a barátom s hogy dolgozzam fel? 24l
Ùr Isten ez nagyon durva! Ilyet mèg nem is hallottam! Szex közben ..mikor 100% ban oda adod magad akkor mond olyat hogy megcsalt meg hogy nem szeret...szegènykèm..Ez a megalázás felső foka!
Soha többet ne beszèlj vele! Töröld a számát meg az emlèkèt! Ez nem fèrfi csak egy fèreg!Hidd el találsz majd valakit idővel aki szeretni ès tisztelni fog!
27%-os te meg húzd le magad a WC-n Kèrlek mert te is csak egy xar darab vagy.."reszelgess csak fűvel fával..csak ne lepődj meg a tripperen. ..idiòta!
Ha ez a velemenyed akkor mirol beszelunk? Vagy o az idiota, vagy mindketten, ez van.
Hogy dolgozzam fel? - ez egy jo kerdes, en is agyaltam mar az ellensegeimen h hogy kene. Sosav a kadba, de elotte vmi ginat az italaba, h ne ficankoljon a kadban. A csontokat tobbfele elvinni es kukakba kidobni pl vagy a kobor kutyaknak odaadni akik elassak mindenfele. Hullegetonek esetleg kis csuszopenz. Ilyesmik jutottak most eszembe
#16 de ha nem ficánkol, nem lehet energiatermelésre fogni. De mindegy, te tudod. :) m
Először én is elszörnyülködtem a dolgon, de kérdező, mint írtad, szereted, akkor mi a gond. Szeresd olyannak amilyen, megváltoztatni úgysem tudod. :)
Volt egy hasonló esetem, veled egyidős voltam, szintén 3 hónap.
A különbség annyi volt, hogy nekem nem vallotta be, hogy megcsalt, de rájöttem, és kiba$ztam, utána még volt 2 szex, annyit mondott "csak erre vagy jó, hogy $zopjad a ... fa$zomat, te kis riban€", abbahagytam, ott hagytam. De én nem sirattam t
*többet látni nem akartam.
Szerintem nem foglalkozni kéne vele, hanem nagyon gyorsan elfelejteni, az ilyen azt se érdemli meg, hogy eszedbe jusson.
Ezért megérte 24 évig tartogatni magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!