Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kinek szóljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kinek szóljak? Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

17/L már kétszer megeroszakoltak mar nagyon kivagyok. Szüleimre nem számíthatok nagyon rossz a kapcsolatunk. Mikor elmondtam nekik hogy zaklatnak leszartak.Már kétszer megtortent. És újra zaklatnak. Ha ez nem lenne akkor is nehéznek mondható lenne az életem...De így..azóta depressziós vagyok öngyilkossági kiserleteim voltak már

már. Segítsetek kérlek!

2015. márc. 30. 09:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
rendőrségnek szólj, vagy privibe írj nekem és szétcsapom a fejét a tagnak
2015. márc. 30. 09:13
 2/18 anonim ***** válasza:
41%
Bizonyíték nélkül sajnos hiába szól a rendőrségnek, nem fognak tudni mit kezdeni vele :( Hogy kerülsz ilyen helyzetbe, hogy többször is megtörtént? Próbált meg elmenni a körzeti orvoshoz, hátha be tud utalni pszichológushoz, ő tudna segíteni feldolgozni és tanácsokat is ad.
2015. márc. 30. 09:16
 3/18 anonim ***** válasza:
Írj részletesebben hogyan történtek az esetek, mert nem biztos, hogy büntetőjogilag már nem lehet tenni semmit!
2015. márc. 30. 09:19
 4/18 A kérdező kommentje:
A bizonyíték a baj mert nincs...és nem tudom ki zaklat vagyis egy pedofil de mem ismerem.meg sose láttam. Jártam orvoshoz de semmit nem használt..és attól ugyanúgy újra megtortenhet az utcára nem merek kimenni. Mindenki megnez az utcán és szene ologatnak már nagyon de nagyon utálom!!
2015. márc. 30. 09:20
 5/18 A kérdező kommentje:
Ha lehet inkább privátban írnám le...
2015. márc. 30. 09:20
 6/18 anonim ***** válasza:
Irány a gyámügy, rendőrség. Ilyen esetekben a tanúvallomást bizonyítékként kezelik.
2015. márc. 30. 09:24
 7/18 A kérdező kommentje:
Rendben tanú de ki legyen...este volt.sotetben
2015. márc. 30. 09:27
 8/18 anonim ***** válasza:
Nők a Nőkért Egyesület. Ők erre szakosodtak, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak. Minél gyorsabban fordulj hozzájuk! Fel kell dolgoznod ezt, nem szabad ilyen férgek miatt öngyilkosnak lenned!
2015. márc. 30. 09:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul fogalmaztam. A te vallomásod lesz a bizonyíték, ami alapján elindítják a nyomozást. Elvégre veled történt, te vagy a sértett, te voltál ott.
2015. márc. 30. 09:37
 10/18 anonim ***** válasza:
Igaz, még ők is segíthetnek. Szakszerubben, mint mi. [link]
2015. márc. 30. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!