Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel a viszonzatlan szerelmet?
Figyelt kérdés
Borzalmasan érzem magam egész nap sírok nincs kedven semmihez,nem tudok semmi másra gondolni.Elmondtam az érzéseimet de ő nem tudja viszonozni. :'(2014. dec. 14. 17:23
1/12 anonim válasza:
Ismeros csak én srac vagyok. Atestem ezen én is
2/12 anonim válasza:
Miért nem tudja?
Próbáld meg lefoglalni magad valamivel.. ( menj táncolni,tanulj,keress valami hobbyt ).. Járj el a barátokkal ide-oda...
3/12 A kérdező kommentje:
Azért mert mást szeret :(
2014. dec. 14. 17:27
4/12 anonim válasza:
Foglald el magad. Olvass, sportolj, csináld azt, amit szeretsz. Majd az idő begyógyítja.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom lefoglalni magam és ráadásul minden nap látom mivel osztálytársam :(
2014. dec. 14. 17:28
6/12 anonim válasza:
!!! Osztálytárssal soha !!! alapszabály
7/12 anonim válasza:
Majd az idő megoldja.de tényleg, észérvekkel nem fogod meggyőzni magad, hogy ne legyél szomorú.Egy idő után majd magától elmúlik ez az egész.
8/12 anonim válasza:
Osztálytárssal tényleg soha. Én is szívtam így meg. Én voltam aki szakított de elég kellemetlen volt azután.
9/12 anonim válasza:
ja ez majd magától lezajlik, mindenkinél más, de ja foglald le magad.
Aztán majd elmúlik, vaagy depis leszel, aztán szép lassan tönkre mész teljesen lelkileg, meg mentálisan is. Na hát valamelyik.
10/12 anonim válasza:
Az első pár nap iszonyú nehéz lesz. Próbálj sokat aludni, foglald le magad. Olvass, nézz filmet, tanulj, ilyesmik. Pár napig jobb, ha kerülöd a Facebookot és egyéb olyan közösségi oldalakat, ahol szembetalálkozhatsz vele. De ne félj ettől a szenvedéstől, amennyiben a szobád négy fala között zajlik és csak a szüleid/barátnőid tudnak róla, akkor teljesen rendben van, jót tesz a lelkednek, hogy kiadod magadból. Az is természetes, hogy nincs étvágyad, sírsz és a többi. De másoknak ne mutasd ki, hogy neked ez fáj. Hidd el, nincs annál szánalmasabb dolog, mint amikor már túl vagytok ezen a beszélgetésen és te mégis keresed, próbálkozol nála. Sajnos tudatosítanod kell magadban, hogy ennek itt és most vége van, szép volt, jó volt, de ő másba szerelmes és ennek a dolognak kettőtök között soha nem lesz jövője. Talán utólag, mikor majd megismersz valakit aki viszonozza az érzéseid, rájössz, hogy végső soron jobb ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!