Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem el, hogy továbbra is én legyek 'a másik lány'?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel találkozgatok és már tovább is léptünk, néha úgyérzem mintha már régóta a barátnője lennék.csak hogy neki már van barátnője három hónapja és nem mer vele szakítani, de velem se akarja abbahagyni. az elején még úgy gondoltam, hogy jó belefér, de tényleg kezdem megkedvelni a srácot, és nem szívesen veszíteném el, de kapcsolatromboló se akarok lenni. mit csináljak?2010. ápr. 2. 14:44
1/5 anonim válasza:
Szia! Miért fél szakítani a barátnőjével? Nézd, ha csak ez a gond, hogy nem mer vele szakítani, akkor ne add fel a kapcsolatot, nekik már úgyis mindegy, sőt már alapból mindegy, ha veled van, egyértelmű, hogy nem szereti a másik lányt. Állítsd választás elé, hogy vagy szakít, vagy te mész el, remélhetőleg téged választ.
2/5 anonim válasza:
Pedig ez így nem jó.
Gondold végig,hogy reagálnál,ha te lennél a másik lány.Képzeld,hogy veled történik az,ami most a másik lánnyal.Nem jó érés.
Szerintem beszélj a fiúval és mondd meg neki,hogy talán jobb lenne ha döntene,mert ez így nem jó.
3/5 A kérdező kommentje:
tudom milyen érzés, voltam már ebben a helyzetben
2010. ápr. 2. 14:54
4/5 anonim válasza:
Üdv! Ahogy kiveszem a szavaidból , te nem akarsz vele barátságot csak szigorúan párkapcsolatot! :D Én is azt tudom mondani, hogy beszélj a sráccal tisztázd le vele az érzéseidet, mond el mit szeretnél bele a szemébe, ennyit tudsz tenni többet nem.
5/5 anonim válasza:
Mond el neki az igazat,hha nem szakít a barátnőjével,akkor próbáld meg elfelejteni,nem lesz könnyű,de kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!