Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megfigyeltétek, hogy az emberekre jellemző, hogy ahogyan eszik, olyan az ágyban?
Figyelt kérdés
Ez igaz? Mik a tapasztalataitok?2016. márc. 9. 21:42
11/15 anonim válasza:
Én úgy túrok mint egy hangyászsün, ráadásul megzabálok mindent ami ehető. Akkor én milyen vagyok az ágyban ?
12/15 ~OnLány~ válasza:
Én utálom magam összemaszatolni evés köben.Lassan eszem,kényelmesen,ráérősen.
A tányéromon mindig szép katonasorban állnak a falatkák.
És nem vagyok hajlandó egy hamburgert sem kézben megenni,nálam fontos,hogy minden tökéletes legyen,tiszták maradjanak a kezeim.
De pedig szeretem a gyors menetet is..akkor talán nincs nálam sem összefüggés..Vagy?
13/15 anonim válasza:
Mondjuk a barátom iszonyatosan gyorsan eszik,hozzám képest, bár én meg valószínűleg lassan, és az ágyban ő a gyorsabb tempót imádja, én pedig szeretem a lassú érzéki mozdulatokat.:D
14/15 anonim válasza:
Szerintem van benne valami. Én gyorsan eszem, és az ágyban sem húzom az időt soha. 15 perc, aztán viszlát, mindenki menjen a maga dolgára. 31/nő
15/15 anonim válasza:
Rohadtul semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!