Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy valaki szexuálisan vonzódik az anyósához?
Figyelt kérdés
Nem tagadom, én szívesen ágyba bújnék vele és anno szerintem lett is volna esélyem.2015. dec. 10. 11:48
1/5 badboly válasza:
nincs abba semmi kivetnivaló, én is jól megdugtam volna anno, csak nagyon prűd volt.
2/5 anonim válasza:
Ez csak genetika... ha a lánya szexi, akkor könnyen lehet ő is az!
3/5 anonim válasza:
Szerintem meglehetősen általános, nincs ezzel semmi gond. Más kérdés, hogy belefér-e ilyesmi a kapcsolatba (általában nem nagyon, nyilván)
4/5 anonim válasza:
Csak az a gáz, hogy ez apámmal fordult elő... Gondolhatjátok, öreg a vénnel :D Olyan undorító mikor látom hogy bámulja, és még azt hiszi nem látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!