Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen más fiú is megsértődött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen más fiú is megsértődött volna, nagyon bunkó voltam?

Figyelt kérdés

Ma vittem be egy banánt a munkahelyemre, és tényleg elég méretes volt, a többiek is csodálkoztak. És csak hülyéskedtünk, és mondtam a többieknek, hogy ezt meg se mutatom a páromnak, mert elszégyelli magát... És ezt meghallotta a párom is, mint később megtudtam, mert otthon szinte hozzám se szólt, meg láttam rajta, hogy valami baja van, mire kinyögte, hogy hallotta, mikor ezt mondtam a lányoknak, és most az egész munkahely azt hiszi, hogy milyen kicsi neki. Azóta nem is akar szexelni velem, hiába csináltam bármit, teljesen be van sértődve. Pedig nincs semmi baj a méretével, soha nem is volt bajom vele, sőt, ezt szimplán poénból mondtam, mert jól jött ki, és inkább azon volt a hangsúly, hogy tényleg mekkora az a banán, gigantikus volt, mi ekkorát még nem is láttunk.

Tényleg bunkóság volt ezt mondanom? Hogy tudnám kiengesztelni? :S

L/20

2016. márc. 8. 20:13
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Igen ez elegge nagy bunkosag volt. Megalazo es banto dolog volt ez. Igy a hata mogott a munkahelyen nagyon gaz. Az meg esetleg poen is lett volna ha azt mondod h sok ferfi elszegyellheti magat
2016. márc. 8. 22:07
 22/27 ~OnLány~ ***** válasza:
100%
Vannak dolgok amiket még a barátnők előtt sem kellene elviccelni.
2016. márc. 8. 22:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre a ferfiak nagy resze megsertodott volna
2016. márc. 8. 22:36
 24/27 anonim ***** válasza:
Tényleg elég vulgáris, ordenáré humor volt, de én nem sértődnék be ezen ennyire.
2016. márc. 8. 22:45
 25/27 anonim ***** válasza:
Itt nem a viccel van a legnagyobb baj.Mondjuk eléggé magalázó volt,hanem azzal hogy sunyiban a háta mögött csináltad.Mi lett volna ha nincs ott?Kinevették volna a kollégái de nem tudta volna hogy miért.Kiváncsi volnék ha rólad valaki hazúdna valamit a cégnél akkor mi volna?Pl elhíreszteli valaki hogy a főnök kurrvája vagy.Te nem lennél ideges?
2016. márc. 9. 07:06
 26/27 anonim ***** válasza:

Vannak dolgok, amikkel nem illik viccelődni, mert sértő lehet. Ilyen az, hogy a párunknak milyen tág a p,cija, milyen nagy a farka, társaságban, mert baromi sértő lehet. Sőt nekem már egyáltalán az sértő lenne, hogy ármi szexuáluis célzást megemlítenének velem kapcsolatban... ez nem tartozik másokra.

Magyarázd el neki, hogy egy hülye poén volt, nem úgy értetted.

2016. márc. 9. 12:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is egy agyatlan liba vagy, hát gondolj már bele, neked hogy esett volna, ha a párod mutogatott volna egy zoknit a kollégáinak, h milyen jó kis szűk, mint egy punci, na de neked nem mondja, mert elszégyellnéd magad. Neked nem az jutna eszedbe, h most az összes munkatársad a te tág puncidról témázik?
2016. márc. 9. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!