Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen más fiú is megsértődött volna, nagyon bunkó voltam?
Ma vittem be egy banánt a munkahelyemre, és tényleg elég méretes volt, a többiek is csodálkoztak. És csak hülyéskedtünk, és mondtam a többieknek, hogy ezt meg se mutatom a páromnak, mert elszégyelli magát... És ezt meghallotta a párom is, mint később megtudtam, mert otthon szinte hozzám se szólt, meg láttam rajta, hogy valami baja van, mire kinyögte, hogy hallotta, mikor ezt mondtam a lányoknak, és most az egész munkahely azt hiszi, hogy milyen kicsi neki. Azóta nem is akar szexelni velem, hiába csináltam bármit, teljesen be van sértődve. Pedig nincs semmi baj a méretével, soha nem is volt bajom vele, sőt, ezt szimplán poénból mondtam, mert jól jött ki, és inkább azon volt a hangsúly, hogy tényleg mekkora az a banán, gigantikus volt, mi ekkorát még nem is láttunk.
Tényleg bunkóság volt ezt mondanom? Hogy tudnám kiengesztelni? :S
L/20
9
Nem ez a lényeg. Ilyennel nem poénkodunk. A csaj biztosan kicsapná a hisztit, ha a melleivel meg egy dinnyével csinálná ezt a pasi.
Amúgy egy banán nem is lehet túl nagy. Sajnos manapság egy ilyen vicc után rendesen kibeszélik az embert, és ha a mérete nem is zavarja, a kibeszélés annál inkább.
13#
Lehetséges. De érdekes mód, a pasik mégis elő tudják adni viccesen is úgy, hogy nem a párjukat alázzák meg vele közben.
Lehet én vagyok az egyetlen, de ez szerintem nem olyan nagy dolog, hogy agyatlan libázni kellene a kérdezőt.
Nem volt szerencsés megjegyzés, de egyértelműen viccnek szánták. Az meg hogy most mindenki rajta fog röhögni szerintem nagyon erős túlzás. Kis sértődés oké, de órákig tartó hiszti az túlzás.
Jaguárral értek egyet.
Megy itt a kettős mérce a lányok részéről. Ha a pasi poénkodott volna a csajával a haverjai előtt vagy a csaj munkahelyén, akkor a pasi lenne az ordenáré bunkó.
Így viszont nem kell felfújni, me' csak humoros akart lenni a kiskanca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!