Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is bunkó voltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is bunkó voltam, és megbántottam ezzel?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm jött át hozzánk tegnap, és mondta, hogy csinált egy szív alakú tortát a párjának, képeket is mutatott.. És kérdezte a párom, hogy én nem akarok valamikor ilyet csinálni neki? Persze mondom, még munka után biztos ezzel fogok sz_arakodni. Aztán úgy nézett rám, hogy mondom oké, de akkor te mosogatsz el utána. Erre azt mondta, hogy borzasztó vagyok, és bement meccset nézni. Én meg utána kiabáltam, hogy jó, hát nem neki vannak műkörmei... Barátnőm azt mondta, szerinte kicsit megbántottam. Este szex után meg sem ölelt, és reggel sem adott puszit. Szerintetek is megbánthattam ezzel? Kérjek bocsánatot?
2016. febr. 11. 16:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
2016. febr. 11. 16:30
 2/14 anonim ***** válasza:
11%
Törölném fel veled helybőlna padlót ha ilyet mondanál. Sz*rok/unk a műkörmeidre, oldd meg. És IGEN kérjél bocsánatot, engeszteld ki.
2016. febr. 11. 16:30
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
kamu.
2016. febr. 11. 16:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Bunkó vagy.
2016. febr. 11. 16:35
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

A műköröm tényleg kizáró ok a házimunkára?

Nálatok tényleg érzelmek nélkül mehet a szex ha ilyenkor is csináljátok.

2016. febr. 11. 16:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor a műkörmeid miatt mozgáskorlátozott vagy?

Vagy csak lusta disznó,aki nem képes meglepni a párját egy kis sz,arakodással, ha tudja, hogy jól esne neki?

2016. febr. 11. 16:37
 7/14 rrrrrreennnnn ***** válasza:
66%
Borzalmas, hogy ilyen nőknek van pàrjuk, aki a műkörmei miatt nem hajlandô a konyhàban tölteni 1-2( ne adj' Ùristen) több òra hosszàt.
2016. febr. 11. 16:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út. A hasuknak pedig a szív alakú tortára van szüksége. Csinálj neki egy has alakú tortát, hátha az meg elvezet a szívéhez. Bár neked először egy has alakú szívre van szükséged, hogy elvezessen a tortához.
2016. febr. 11. 16:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg normál méretű körmökre lenne szüksége és egy olyan szívre ami nem csak a vért pumpálja.
2016. febr. 11. 16:43
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Kérd kölcsön a barátnőd szív alakú tortaformáját, csinálj egy bögrés kavart sütit Valentin napra. Nagy meglepetés

lesz. ;-)

Kb. tíz perc kikeverni egy meggylepényt, van benne piros is, kis porcukor rá, a 12 éves fiam is meg tudja csinálni. Mondjuk műkörme nincs. :-D

Remélem gyereket nem akarsz.

2016. febr. 11. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!