Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek nagy elvárásoknak számíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek nagy elvárásoknak számítanak egy nő részéről?

Figyelt kérdés

- minimum 170 cm-es magasság, de a legjobb ha 180 és 190 cm közötti

- lehetőleg legyen diplomás vagy legyen egyetemista, ha pedig nem az, akkor is legyen valami komolyabb életcélja, normális szakmája, ne csak otthon üljön és sopánkodjon egy szál érettségivel (vagy még azzal sem)

- legyen okos, művelt, lehessen vele tudományos témákról is beszélgetni

- legyen racionális, szkeptikus, semmilyen konteóban, ezoterikus dologban vagy alternatív gyógyászati marhaságban ne higgyen, és vallásos se legyen

- legyen érzelmes, érzékeny, empatikus

- komoly kapcsolatot akarjon, hűséges legyen

- ne legyen elhízva; átlagos alkatú, vékony vagy pedig enyhén izmos legyen

- ápolt legyen, legyen igényes az öltözködésére (ne díszbúza azért)

- ne legyen sóher és igénytelen

- épelméjű legyen lehetőleg

2016. márc. 8. 19:52
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

"- Elveszíti a munkáját és vége az álomfizetésnek amit a komoly szakmájával és több diplomájával hazavitt. "

Hol írtam olyat, hogy az álomfizetés miatt várok el normális életcélt, munkát? Sehol, mert nem. Csak nem szeretem a lusta, semmirekellő, céltalan, sopánkodó embereket. Ezért imponál, ha valaki tanul, vagy legalább jó valamiben, tevékeny.

"- Ki akar menni külföldre, de ő nem. "

Hogy jön ez ide?

"- Diagnosztizálnak nála egy rendellenességet ami elhízásra rendkívül hajlamossá teszi. "

Ilyen esetben nyilván nem szakítanék, hanem próbálnék segíteni.

"- Meghal egy nagyon közeli családtagja ami miatt magába fordul. "

Pont azon az elven vagyok, hogy az ilyen dolgokkal nincs probléma, mivel szeretem az olyan férfiakat, akik ki merik mutatni az érzelmeiket.

Semmi értelme nem volt ezeknek, amiket felhoztál.

2016. márc. 8. 21:16
 32/38 anonim ***** válasza:
20%

Jó, látom itt minden falra hányt borsó.

Ha annyira pasit keresel akkor írj rá azokra a tökéletes férfiakra akik válaszoltak itt és mindenben átmentek.

Máris egy tökéletes, tartalmas és boldog közös élet elé néztek. Azért a lagziba elhívhattok majd! :)

2016. márc. 8. 21:19
 33/38 A kérdező kommentje:
Persze, hogy falra hányt borsó, ha arra reagálsz, amit magadban spekuláltál elég elborult módon, és nem arra, amit én ténylegesen leírtam. Így semmi értelme.
2016. márc. 8. 21:26
 34/38 anonim ***** válasza:
11%

Most ne kezdjük el ragozni, hogy minek nincs értelme. :)

Viszont valami nagyon szöget ütött a fejembe.

Ha a kérdező ennek a listának, elmondása szerint minden pontját teljesíti és nekem nem jön be a kérdező akkor most az én elváraim egy nő felé még ennél is magasabbak? :D

2016. márc. 8. 21:28
 35/38 anonim ***** válasza:
80%
Nem, jaguár, most te mentél át full retardba, vagy csak jött rád a hisztiroham, de annyi eszement marhaságot írtatok, hogy hihetetlen. Ilyenkor mutatkozik meg, hogy kinek van olyanja, hogy józan paraszti ész. Nektek most nem volt.
2016. márc. 8. 21:29
 36/38 anonim ***** válasza:
77%

Mi ez a sok förtelmes állatság? :DD

először is a kérdésre: nem nagy elvárások, ennyit én is elvárok férfi létemre a nő felé.

...de ha egy nőnek bármilyen elvárása van, akkor az csak sok lehet, csak túlzó, v van vele vmi ordító probléma amibe bele lehet kötni ugye.

Egyeseknek itt nagyon a tyúkszemükre lépett a kérdező (khmmm), mert ennyi dolgok mögé vizionálás, spekulációt rég olvastam egy kérdés alatt.

2016. márc. 8. 22:13
 37/38 anonim ***** válasza:
62%

#23: "Mondjuk azért kicsit szemet szúr nekem a diploma elvárása. :"

És miért szúrt szemet? Nekem is van (műszaki), és igen, elvárom a páromtól is. Nálam alapkövetelmény.

És most pontozhatsz le.

2016. márc. 8. 23:37
 38/38 anonim ***** válasza:

Amit én az eddigi életemben megtanultam, az az, hogy bármikor, bármilyen helyzetben képes legyek megkérdőjelezni a saját, kemény belső és külső munkával összerakott, sziklaszilárdnak hitt meggyőződésemet és világképemet, még akkor is, ha ez az adott pillanatban iszonytatóan kellemetlen, sőt, fizikai értelemben fájdalmas számomra.

Hatványozottan igaz ez akkor, amikor a fentiek párkapcsolati téren fordulnak elő egy olyan emberrel való nézeteltérés során, aki előtt én a legsebezhetőbb vagyok. Ha én ilyenkor kötném magam az általános standard-jeimhez és nézeteimhez, soha nem jutnánk közös nevezőre. Próbáltam, de utána valahogy mindig úgy éreztem, hogy nem azt értem el, amit szerettem volna.

Szóval, kedves kérdező, én örülök, ha megtalálod a számodra megfelelő partnert, de ha rám hallgatsz, egy egyébként jól működő párkapcsolatot ne dobj el pl. azért, mert esetleg kiderül, hogy a kedvesed minden másból kiábrándulva sóbarlangos látogatással, valamint akupunktúrával szeretné kezeltetni az allergiás tüneteit.

26/L

2016. márc. 9. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!