Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek nagy elvárásoknak számíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek nagy elvárásoknak számítanak egy nő részéről?

Figyelt kérdés

- minimum 170 cm-es magasság, de a legjobb ha 180 és 190 cm közötti

- lehetőleg legyen diplomás vagy legyen egyetemista, ha pedig nem az, akkor is legyen valami komolyabb életcélja, normális szakmája, ne csak otthon üljön és sopánkodjon egy szál érettségivel (vagy még azzal sem)

- legyen okos, művelt, lehessen vele tudományos témákról is beszélgetni

- legyen racionális, szkeptikus, semmilyen konteóban, ezoterikus dologban vagy alternatív gyógyászati marhaságban ne higgyen, és vallásos se legyen

- legyen érzelmes, érzékeny, empatikus

- komoly kapcsolatot akarjon, hűséges legyen

- ne legyen elhízva; átlagos alkatú, vékony vagy pedig enyhén izmos legyen

- ápolt legyen, legyen igényes az öltözködésére (ne díszbúza azért)

- ne legyen sóher és igénytelen

- épelméjű legyen lehetőleg

2016. márc. 8. 19:52
1 2 3 4
 11/38 Költőnő? ***** válasza:
58%
Egy kapcsolat és általában az emberek nem listák alapján működnek. Randizni is listával mégy? És kipipálod ha vmelyik megvan?
2016. márc. 8. 20:05
 12/38 anonim ***** válasza:
53%

"... lehessen vele tudományos témákról is beszélgetni..."

Akkor a ritka kivételeket képzed, mert a nőkkel pont, hogy nemigen lehet a természettudományokról diskurálni.

"... legyen racionális, szkeptikus, semmilyen konteóban, ezoterikus dologban vagy alternatív gyógyászati marhaságban ne higgyen, és vallásos se legyen..."

Ezt is ritka olvasni pont egy nőtől, mert az általad felsoroltak közül tuti, hogy valamelyik agyatlan baromságban hisztek.

"... legyen érzelmes, érzékeny, empatikus..."

Egy férfi esetén ez nem tartozik éppenséggel az előnyök közé.

2016. márc. 8. 20:07
 13/38 anonim ***** válasza:

Nem ,egyáltalán nem, én nem tartom magam olyan hű de nagy számnak, de ezeknek amit itt leírtál sztem megfelelek, mindjárt sorra is veszem.

-185cm a magasságom ✔

-Van egy alapdiplomám, most mesterképzésre járok ✔

-Természettudományos szakra járok, jól megy a suli, és érdekel is ✔

-Racionális vagyok. ✔

-Anyukám vallásos, de én nem, nincs bajom a katolikusokkal, csak engem hidegen hagy az ilyesmi.✔

-Hát nem vagyok egy érzelgős alkat, de azért némi empátia szorult belém.✔

-Komoly kapcsolatban én benne lennék, ha találnék olyan lányt, aki érdemes rá.✔

-Átlagos, vagy talán kicsit vékony testalkatom van, az arcomat sokan helyesnek tartják.✔

-Ápoltság stimmel, rendszeresen tisztálkodom.✔

-Az öltözködéssel nem sokat foglalkozom, nem értek a divathoz, de hozzáértők szerint jó ruháim vannak.✔

-Nem vagyok sóher, sem igénytelen, de fölösleges hülyeségekre nem költök, csak olyan dolgokra, amikben örömömet lelem.✔

-Épelméjű vagyok. ✔

2016. márc. 8. 20:08
 14/38 A kérdező kommentje:

"Imádom" ezt a butus listás klisét, mindig elhangzik az ilyen kérdéseknél. Nem kell pipálgatni, ha valamelyik nincs meg az illetőnél, netán még az ellentétét hozza (pl. lusta, semmirekellő, faragatlan, hűtlenségre hajlamos, buta, igénytelen, baromságokban hisz... stb.), nem kell, hogy a listára gondoljak annak érdekében, hogy taszítani kezdjen. A "lista" úgy keletkezett, hogy az évek során kitapasztaltam, hogy mik azok, ami taszítanak egy férfiban, és mik vonzanak, imponálnak.

# 12

A természettudományos alapismeretek a legtöbb embernél elég hiányosak, és ez szerintem összefügg a mindenféle buta dologba vetett hittel. Tényleg nehéz olyat találni, akinek nincs semmi ilyen dolga (férfit is, és nőt is).

Az érzelmesség pedig nem hátrány, én inkább attól a kultusztól hányom össze magam, hogy a férfi soha nem mutathat "gyengeséget", nem sírhat, nem hibázhat, nem szerethet tiszta szívéből, sőt, még kis szőrös állatokat (pl. macska, hörcsög, nyuszi) sem tarthat aranyosnak, mert az "b**uzis". Kincs az olyan férfi, aki képes tojni ezekre a társadalmi marhaságokra.

A többi válaszolónak is köszönöm. :)

2016. márc. 8. 20:22
 15/38 ~OnLány~ ***** válasza:
61%

Hiába is fog valaki megfelelni az elvárásaidnak,honnan tudod biztosan,hogy: 1.Szerelmes leszel-e belé?

2.Ő meg-e szeret majd téged?

Szerintem talán éppen egy aprócska hiba lesz az,ami megfog majd a másik személyiségében.

2016. márc. 8. 20:24
 16/38 anonim ***** válasza:
24%

Őszintén? Leszarom a listádat.

Az eddig általad idefirkált baromságok alapján is egy elviselhetetlen nőnek talállak akiben semmi szeretni való nincs.

Érdekes, hogy társadalmi marhaságokról beszélsz, miközben te pont a társadalmilag elismert, "tökéletes" férfit keresed.

Egy intelligens ember megvizsgálja egy dologra vonatkozó valamennyi lehetőséget és elvből vagy saját önfejűségből nem zárja ki egyik lehetőségét sem amennyiben nem ismeri szerteágazóan az adott alternatívát.

Neked pl. fingod sincs az ezotériáról, alternatív gyógyászatokról, vallásokról, de elvből baromságnak tartod az összeset.

Sajnálom, de te egy borzalmasan ostoba, felszínes és követelőző nőnek tűnsz aki csak okosnak és műveltnek hiszi magát csak azért mert lerakott egy diplomát.

2016. márc. 8. 20:36
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
egyáltalán nem nagy elvárás,itt mindenki pont ilyen csak pont nem te kellesz az ilyennek 😹😹😹
2016. márc. 8. 20:39
 18/38 A kérdező kommentje:
Jobbulást!
2016. márc. 8. 20:40
 19/38 anonim ***** válasza:
79%

Valóban baromság ez a "Listával mész randira?" beszólás. Egy hosszútávú kapcsolatban igenis fontosak ezek a dolgok, amik egy ilyen listára felkerülnek. Az, hogy az elején tombolnak a hormonok, még nem biztosítja, hogy hosszútávon is működőképes lesz a kapcsolat.

Férfiként úgy gondolom, hogy nagyjából rendben vannak az elvárásaid. A magasságba talán bele lehet kötni, mert szegény alacsony férfi nem tehet arról, hogy alacsony (nem, én nem vagyok az), és ellene se lehet, így jogosan lehet elkeseredett, ha emiatt elutasítják. De a többi abszolút olyan, amiért tenni lehet.

2016. márc. 8. 20:43
 20/38 Költőnő? ***** válasza:
46%

Igen, valószínűleg azért tetted fel itt a kérdést mert nagyon sok emberrel találkozol nap mint nap, akik az összes pontnak megfelelnek.

Az nem baj, ha vki tudja, hogy mit akar, csak inkább az lenne fontos, hogy mit nem. Sztem. Az a fura tudod, hogy emberi tulajdonságokat alig tartalmaz. Nem mondom, hogy egyetlen pontja se lenne fontos, de hol van pl belőle a tisztelet? Az őszinteség? Vagy urambocsá a humor? Ja, hogy az fontosabb h ne legyen egy értelmes, jóravaló tisztességes szakmunkás? Hát te tudod...

2016. márc. 8. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!