Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek nagy elvárásoknak számítanak egy nő részéről?
- minimum 170 cm-es magasság, de a legjobb ha 180 és 190 cm közötti
- lehetőleg legyen diplomás vagy legyen egyetemista, ha pedig nem az, akkor is legyen valami komolyabb életcélja, normális szakmája, ne csak otthon üljön és sopánkodjon egy szál érettségivel (vagy még azzal sem)
- legyen okos, művelt, lehessen vele tudományos témákról is beszélgetni
- legyen racionális, szkeptikus, semmilyen konteóban, ezoterikus dologban vagy alternatív gyógyászati marhaságban ne higgyen, és vallásos se legyen
- legyen érzelmes, érzékeny, empatikus
- komoly kapcsolatot akarjon, hűséges legyen
- ne legyen elhízva; átlagos alkatú, vékony vagy pedig enyhén izmos legyen
- ápolt legyen, legyen igényes az öltözködésére (ne díszbúza azért)
- ne legyen sóher és igénytelen
- épelméjű legyen lehetőleg
19#
Nem, egy ilyen lista egyedül azt jelenti, hogy az írója kompromisszumra abszolút képtelen és bármilyen komoly kapcsolat vele eleve halálra van ítélve.
De tényleg, ha valaki képtelen idomulni a párjához és a hibáihoz akkor hosszú távon mit akar?
Előveszi a listáját amikor elmúlik a szerelem, végig megy rajta és úgy dönt, hogy mivel még mindig teljesíti a pontokat ezért maradhatnak együtt?
Tudod az életben bármikor beüthet a krach, bármikor történhet valami olyan dolog ami fenekestül felforgatja az életüket. Egy ilyen ember pedig azonnal lelép, ha megváltozik valami a közös életükben és már nem képes valamelyik pontnak megfelelni.
Szerintem ez vagy egy troll vagy egy mérhetetlenül arrogáns és beképzelt 22 éves lány hisztije és álmodozása.
Jaguár:
Mi az erről a listáról, ami hirtelen megváltozhat? Eddig nem volt sóher, de azzá válik? Vagy eddig lehetett vele komoly dolgokról beszélni, de ezután már nem lehet? Vagy hirtelen elkezd hinni az ezoterikus dolgokban?
Valóban vannak olyan listák, amire azt mondom, hogy aki ilyeneket vár el, az hülye. De szerintem ez a lista nem olyan.
"Ja, hogy az fontosabb h ne legyen egy értelmes, jóravaló tisztességes szakmunkás?" -> "akkor is legyen valami komolyabb életcélja, normális szakmája, ne csak otthon üljön és sopánkodjon" Szerintem ez bőven lefedi, hogy nekem simán megfelel egy jóravaló, tisztességes szakmunkás, HA okos és művelt.
Az, hogy képes megadni a tiszteletet, és normálisan bánni velem, legtöbbször az érzékenységből, empátiából fakad, ezért nem írtam külön.
A humor pedig szubjektív dolog, lehet, hogy valakin mások szétröhögik az agyukat, nekem meg nem vicces, és a fordítottja is lehetséges.
Ez inkább már ahhoz a témához tartozik, hogy jó, ha egy hullámhosszon van velem az illető, ezt pedig hiába írom fel, mint elvárást, senki sem tudja megítélni, mivel nem ismernek a válaszolók engem.
" Ismerek olyat aki, több diplomával is segghülye, egy közeli barátom pedig mérnöki munkakörben dolgozik érettségivel (tervezőmérnök)."
Nem véletlenül vettem külön a diplomát és az észt. :)
"Tehát aki éppen csak kibukott az ELTE-n proginfóról, viszont ennek ellenére úgy gondolja, hogy diploma nélkül is el tudja végezni a munkáját, és még a munkahelyén is bőven elégedettek vele"
Szerintem lejön az írásomból, hogy ezzel semmi problémám nem lenne. Azt írtam, hogy "lehetőleg" legyen diplomája (nem azt, hogy kizáró ok, ha valakinek nincs), de ha anélkül is van normális elfoglaltsága, célja, szakmája, munkája, akkor teljesen rendben van.
Megpróbáltam lerövidíteni a listát, de nem sikerült.
Ezek nem nagy elvárások, hanem a normális élethez kellenek.
24#
Például:
- Elveszíti a munkáját és vége az álomfizetésnek amit a komoly szakmájával és több diplomájával hazavitt.
- Ki akar menni külföldre, de ő nem.
- Diagnosztizálnak nála egy rendellenességet ami elhízásra rendkívül hajlamossá teszi.
- Meghal egy nagyon közeli családtagja ami miatt magába fordul.
Vaaagy, az is lehet, hogy találkozik egy olyan nővel aki azonnal elfogadja olyannak amilyen és egymásba szeretnek. Nem érzi úgy, hogy mindig a másiknak kell megfelelnie és inkább vele alapít családot.
Az emberi kapcsolatok még mindig így működnek és nem úgy ahogy azt a kérdező elképzeli.
#22: Kompromisszum?
Az ezen lista mellett is kell. Jó sok. Oda-vissza. De ebből a listából én sem engednék egyetlen egy pontot sem.
Sőt, kiegészíteném azzal, hogy semmilyen szenvedélybetege ne legyen. No cigi, no rendszeres pia.
- Elveszíti a munkáját és vége az álomfizetésnek amit a komoly szakmájával és több diplomájával hazavitt.
Hol írta a kérdező az álomfizetést, vagy azt, hogy ha egy kis ideig nem lenne munkája, szakítana?
- Ki akar menni külföldre, de ő nem.
Ez hogy jön ide? Erről semmit nem látok a listán.
- Diagnosztizálnak nála egy rendellenességet ami elhízásra rendkívül hajlamossá teszi.
Szerintem ez esetben vele maradna a kérdező, ha emiatt elhízna, de ha nem, az tényleg gond.
- Meghal egy nagyon közeli családtagja ami miatt magába fordul.
Hol írta a kérdező, hogy emiatt elhagyná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!