Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy fiú létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy fiú létemre bírok a testemmel?

Figyelt kérdés
Valahogy sosem volt célom az, hogy gyűjtsem a "trófeákat" és minden lányt ágyba vigyek. Meg nekem fontos az, hogy érezzek is valamit a lány iránt, szóval eddig nem mentem bele semmi komolyba, mert nemigazán találkoztam olyan lánnyal, aki felkeltette volna különösen az érdeklődésem és kölcsönös is lett volna a dolog. Mit gondoltok, hülyeség 19 évesen várnom a megfelelő lányra? Gondolom manapság nemigazán értékelik, hogyha nincsen tapasztalatom az ágyban X év után.
2016. márc. 8. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez tök jó. Minden ember más, szerintem jobb ha nem gyűjtesz trófeákat bármit is mond a többi "férfi"
2016. márc. 8. 08:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Jár a keksz!

Most komolyan.. Kit erdekel? Attol hogy valaki trofeakat gyujt meg lehet jo ember es a szendeszuz kisfiu is lehet szemet alak...

2016. márc. 8. 09:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szende :'D
2016. márc. 8. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ó bárcsak több ilyen srác létezne :) Én nagyon szeretnék egy ilyen barátot, de szinte mindig csak a trófeagyűjtő alakokkal futok össze...
2016. márc. 8. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire és meddig fogod ezt komolyan gondolni kérdező, de érdekes amúgy hogy pont a fiúk azok többnyire akik képesek várni a megfelelő partnerre. Vagy legalábbis a környezetemben mindig azt látom/láttam hogy a lányok sokkal hamarabb aláfekszenek szinte bárkinek aki nyomul (ok nem akárkinek, de gyakran elég annyi hogy nézzen ki jól és legyen pár szép szava hozzájuk). Pedig ők azok akik aztán azért panaszkodnak mert minden férfit csak a szex érdekel... És mielőtt bárki rávágná hogy "persze, azok a fiúk akik nem kellenének amúgy se senkinek" - nem erről van szó, vannak azért akiknek ez elvi kérdés, bármilyen hihetetlen.

És hogy normális-e ez? Szerintem igen, de azért ne híreszteld soha. :)

2016. márc. 8. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, vagyok.

Viszont 19 évesen ne várj ne reménykedj az igaziban. Olyan lehet akivel hosszabb távon jól kijöttök, de arra hogy az igazit megtalálod nagyon kicsi az esély. Aki ilyen fiatalon összekerül a párjával nem biztos hogy egész életen át együtt lesz vele...

Szerintem éld ki magad(nem azt mondom hogy fűvel fával), legalább tapasztalatod lesz, esetleg az igazit is könnyebben felismered így ha szembejön:)

2016. márc. 9. 01:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja arról nem is beszélve, hogyha belekezdesz majd egy lánnyal egy hosszútávú kapcsolatba, akkor pár év múlva előjöhet az a probléma, hogy azt érzed, nem éltél még eleget és akkor meg kufircolnál orrba-szájba.
2016. márc. 9. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!