Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ugyanúgy néz ki minden lány?
Egyenes barna-világosbarna haj (kicsit ombrés végű), rajzolt szemöldök, 2 kg alapozó, egyen öltözködés(fénylő bőrcsizma, fekete vagy barna bőrdzseki, zöld kabát, csőgatya-cicanadrág, márkás bőrtáska a karon) műköröm, csilivili óra, cigi a szájban, szolis bőr.
Rengeteg ilyen lányt látok. Elhiszem, hogy stílus meg divat.. de nem veszik észre, hogy teljesen ugyanúgy néznek ki, mint a többi?
Legfeljebb a plázákban és bulikban, de amúgy közel sem.
Mellesleg, ha már itt tartunk, a férfiak sem néznek nagyon máshogy.
A divat is azért van, hogy némi iránymutató legyen az emberek számára, hogy a tömeg mit talál elfogadottnak.
Ha látnál egy olyan nőt ki úgy öltözködik mint a viktoriánus korból maradt volna itt akkor meg inkább a cicanadrád felé húznál.
Nem is értem mi bajuk az embereknek vele, mikor jól lehet nézni a feneküket benne. :O
Sötétbarna haj, ami nincs festve, saját szemöldök, nincs smink, velúr csizma, fekete kabát, fekete farmer, oldaltáska, körömlakk, nem szeretem az órát, a cigiről ne is beszéljünk, a szoliban meg azt hiszem fél perc után rosszul lennék, mert nem bírom a meleget, vagyis az ezzel járó levegőtlenséget.
Az általánosításod alapján én valamiféle ufó lehetek.
érdező, nem akarok a világodban élni.
A férfiaknak is van egy fura klóntípusa: kopaszodás, szőkésbarna haj, gyenge szakáll, pisze/turcsi orr, markáns arcélek. Csomó ilyet látok - mindig azt hiszem haverom - de nem.
Csőnadrágon,cicanadrágon kívül mást nem is nagyon látni a boltokban...nincs túl sok alternatíva...max a szoknya.vagy rövidnadrág harisnyával xD
de amúgy nagyon sok hasonló van tényleg...érdekesebb lenne a világ,ha nem követnék olyan sokan a divatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!