Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod börtönbe kerülne, meddig várnál rá?
Nem tudom nézted-e, de volt egy dokumentumfilm nemrégiben ami egy olyan figuráról szólt aki nem volt bünöző, de mégis el kellett kövessen egy bűnt (rászállt a maffia, behaajtások stb. aztán egyszer visszavágott) - lecsukták és a maffiatagok között kellett élnie a börtönben...
Pontosan. Nem értem King miért nem írt több drámát. A börtöndrámái nagyon jók (a Halálsoron a másik) - úgy összességében szerintem a drámához, fordulatokhoz és a szereplők karaktereinek kibontásához. A thriller-jeiben is inkább ez tud mefogni (már amelyikban van ilyen) - a sima horror művei nem túl jók - számomra.
#11 Ezzel teljesen egyet értek. A halálsoron is nagyon jó, bár annak csak a film változatát láttam. Én kedvelem a horrorjait is, igaz csak könyvben. A filmek kritikán aluliak.
Viszont, nem tudom olvastad e a Rita Hayworth and Shawshank Redemption-t (magyarul nem tudom létezik e, én angolul olvastam), ha nem akkor ajánlom figyelmedbe. Kicsit más hangulatában mint a film, de szintén zseniális. Nekem néhány karakter kicsit másképpen formálódott meg a fejemben, mint ahogy a filmben ábrázolták.
Lepontozhattok miatta,de realista választ adok: NEM TUDOM.
3-5 évet igen de,hogy 10-20 évet...nem hinném,sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!