Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod börtönbe kerülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod börtönbe kerülne, meddig várnál rá?

Figyelt kérdés
És mondjuk nem bérgyilkos vagy lánykereskedő,hanem pl. téged védett volna pár nemi erőszakolótó és közben megölte volna az egyiket vagy autóbaleset miatt meghalt volna valaki,mert ő elaludt vagy a főnöke rákente a sikkasztást vagy hasonló azaz nem azért került be mert bűnöző.

2016. márc. 7. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom nézted-e, de volt egy dokumentumfilm nemrégiben ami egy olyan figuráról szólt aki nem volt bünöző, de mégis el kellett kövessen egy bűnt (rászállt a maffia, behaajtások stb. aztán egyszer visszavágott) - lecsukták és a maffiatagok között kellett élnie a börtönben...

Pontosan. Nem értem King miért nem írt több drámát. A börtöndrámái nagyon jók (a Halálsoron a másik) - úgy összességében szerintem a drámához, fordulatokhoz és a szereplők karaktereinek kibontásához. A thriller-jeiben is inkább ez tud mefogni (már amelyikban van ilyen) - a sima horror művei nem túl jók - számomra.

2016. márc. 7. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 Ezzel teljesen egyet értek. A halálsoron is nagyon jó, bár annak csak a film változatát láttam. Én kedvelem a horrorjait is, igaz csak könyvben. A filmek kritikán aluliak.

Viszont, nem tudom olvastad e a Rita Hayworth and Shawshank Redemption-t (magyarul nem tudom létezik e, én angolul olvastam), ha nem akkor ajánlom figyelmedbe. Kicsit más hangulatában mint a film, de szintén zseniális. Nekem néhány karakter kicsit másképpen formálódott meg a fejemben, mint ahogy a filmben ábrázolták.

2016. márc. 7. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Amíg ki nem jön.
2016. márc. 7. 23:26
 14/14 anonim válasza:

Lepontozhattok miatta,de realista választ adok: NEM TUDOM.

3-5 évet igen de,hogy 10-20 évet...nem hinném,sőt...

2016. márc. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!