Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Vannak titkos, rejtett fotóitok az exeitekről/nagy szerelemitekről a gépeteken, amiket meghagytatok, mert nem volt szívetek kitörölni, és nem tud róla a mostani párotok?
„Ez egy fals duma, mert hányszor van olyan, hogy egyik fél még szereti a másikat, de a másik szakít vele...ennek ellenére összfog jönni utána mással, nem fog egész életében bánkódni...:D
Biztos én vagyok a h_ülye, de amikor ilyen helyzetben voltam, nem jöttem össze mással… aki próbálkozott, annak szépen megmondtam, hogy én még a volt páromat szeretem, nem tudnék 100%-ban benne lenni egy új kapcsolatban. Nem állok rá készen, sorry. Amikor már túl voltam rajta, akkor kezdtem el nyitni ezen a téren. De mondom, biztos én csináltam sz@.rul, és sokkal jobb egy olyan kapcsolat, ahol a párod helyett valaki más után vágyakozol. ;)
A sok látványosan éretten gondolkodó lepontozónak meg üzenem, hogy azok a kezek nem like-gombok. ;)
Én se értek egyet azokkal, akik nem tudnak elszakadni az extől („nincs szívük kitörölni”), vagy valamiért szükségét érzik, hogy az exeikről tartogassanak képeket… az, hogy nem tárolom őket 7 éve (amióta megvan a párom), nem azt jelenti, hogy megtagadom meg semmissé akarom tenni a múltamat, egész egyszerűen nincs szükségem a róluk/velük készült képekre. Ha összefutok valamelyik exemmel, mosolygunk, köszönünk, esetleg dumálunk egy kicsit, aztán megyünk tovább ő jobbra, én balra. Nem lett egyik se a legjobb barátom, vagy ilyesmi, eygszerűen nem maradtunk olyan szoros viszonyban, hogy képeket őrizgessek róluk. Nekem elég, ha a fejemben megvannak az emlékek. ;)
Na gyertek, nyomjátok a „nem tetszik”-et! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!