Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Vannak titkos, rejtett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Vannak titkos, rejtett fotóitok az exeitekről/nagy szerelemitekről a gépeteken, amiket meghagytatok, mert nem volt szívetek kitörölni, és nem tud róla a mostani párotok?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Titkosak nincsenek, ugyanott tárolom őket ahol az összes többi képem.
2016. márc. 7. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Vannak :) :P
2016. márc. 7. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Van-van, mindegyikről. Nem titkosak, nem dugdosom őket, de nem is mutogattam a vőlegényemnek. A múltam része, nincs ebben semmi rossz. 26/N
2016. márc. 7. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:
A párom elől nem rejtegetem. Az exeim a múltam részei, számomra gyerekes lenne, ha megpróbálnám meg nem történtté tenni, és törölgetni mindent... Nem működött, továbbléptünk, ennyi, ettől még együtt voltunk, és ettől még lehetnek jó emlékeim.
2016. márc. 7. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:

„Ez egy fals duma, mert hányszor van olyan, hogy egyik fél még szereti a másikat, de a másik szakít vele...ennek ellenére összfog jönni utána mással, nem fog egész életében bánkódni...:D

Biztos én vagyok a h_ülye, de amikor ilyen helyzetben voltam, nem jöttem össze mással… aki próbálkozott, annak szépen megmondtam, hogy én még a volt páromat szeretem, nem tudnék 100%-ban benne lenni egy új kapcsolatban. Nem állok rá készen, sorry. Amikor már túl voltam rajta, akkor kezdtem el nyitni ezen a téren. De mondom, biztos én csináltam sz@.rul, és sokkal jobb egy olyan kapcsolat, ahol a párod helyett valaki más után vágyakozol. ;)

A sok látványosan éretten gondolkodó lepontozónak meg üzenem, hogy azok a kezek nem like-gombok. ;)

Én se értek egyet azokkal, akik nem tudnak elszakadni az extől („nincs szívük kitörölni”), vagy valamiért szükségét érzik, hogy az exeikről tartogassanak képeket… az, hogy nem tárolom őket 7 éve (amióta megvan a párom), nem azt jelenti, hogy megtagadom meg semmissé akarom tenni a múltamat, egész egyszerűen nincs szükségem a róluk/velük készült képekre. Ha összefutok valamelyik exemmel, mosolygunk, köszönünk, esetleg dumálunk egy kicsit, aztán megyünk tovább ő jobbra, én balra. Nem lett egyik se a legjobb barátom, vagy ilyesmi, eygszerűen nem maradtunk olyan szoros viszonyban, hogy képeket őrizgessek róluk. Nekem elég, ha a fejemben megvannak az emlékek. ;)

Na gyertek, nyomjátok a „nem tetszik”-et! ;)

2016. márc. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!