Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Vannak titkos, rejtett fotóitok az exeitekről/nagy szerelemitekről a gépeteken, amiket meghagytatok, mert nem volt szívetek kitörölni, és nem tud róla a mostani párotok?
Nekem aztán nincs lementve, minek. :)
Párom gépén véletlenül viszont találtam rá érdekes képekre a kapcsolatunk elején..
Nem szóltam neki róla, mert gondoltam az ő dolga. A képeken egy exe volt, aki egy szép emlék neki, nem több, ez amúgy nem is érdekelt, viszont mellette volt egy ótvar rib-nc is ( és és nem ok nélkül használom ezt a jelzőt :D) akivel csak kavartak anno.. és nekünk is be akart kavarni az elején.
na ez zavart, hogy még ott van.
Nem mondtam, hogy láttam, de utaltam arra,hogy jobb ha leszedi mielőtt "észreveszem", hogy "amúgy te hova szoktad menteni a képeket?" dologgal. :)) és ezt követően le is került onnan szerencsére. Azóta se mondtam/hoztam szóba, nem kellett.
25 L
"le is került onnan szerencsére"
Egy biztonságosabbb helyre...:D
Rendes fotók vannak egy dobozban. Nem titkolom előtte, nem is nézegetem. A múltam részei, hozzám tartoznak.
29N
"érzek még valamit iránta, akkor nem lennék a mostani párommal"
Ez egy fals duma, mert hányszor van olyan, hogy egyik fél még szereti a másikat, de a másik szakít vele...ennek ellenére összfog jönni utána mással, nem fog egész életében bánkódni...:D
2. vagyok.
hahaha Gondolhatnánk ezt is, de nem hiszem amúgy. :)
Exéről is tudom, hogy megvannak a fotói még, emlék, face-n is van, csak beállítva, hogy csak ő láthassa pl, meg is mutatta nekem őket ő maga, nem dugdossa előlem. Nem csinálok ebből problémát, mert tényleg hidegen hagy, szóval oka sincs rá. Ráadásul egy jobb nő után nem fogod visszatenni azt a mércét lejjebb, ha érted.. szal megint csak nincs értelme ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!