Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Vannak titkos, rejtett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Vannak titkos, rejtett fotóitok az exeitekről/nagy szerelemitekről a gépeteken, amiket meghagytatok, mert nem volt szívetek kitörölni, és nem tud róla a mostani párotok?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 19:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Se olyan amirõl ne tudna Se olyan amirõl tudna a párom. Az ex azért ex mert nem mûködtek a dolgok a régi szerelmek meg nem számítanak ha van barátom.
2016. márc. 7. 19:54
 2/15 anonim ***** válasza:

Nekem aztán nincs lementve, minek. :)

Párom gépén véletlenül viszont találtam rá érdekes képekre a kapcsolatunk elején..

Nem szóltam neki róla, mert gondoltam az ő dolga. A képeken egy exe volt, aki egy szép emlék neki, nem több, ez amúgy nem is érdekelt, viszont mellette volt egy ótvar rib-nc is ( és és nem ok nélkül használom ezt a jelzőt :D) akivel csak kavartak anno.. és nekünk is be akart kavarni az elején.

na ez zavart, hogy még ott van.

Nem mondtam, hogy láttam, de utaltam arra,hogy jobb ha leszedi mielőtt "észreveszem", hogy "amúgy te hova szoktad menteni a képeket?" dologgal. :)) és ezt követően le is került onnan szerencsére. Azóta se mondtam/hoztam szóba, nem kellett.

25 L

2016. márc. 7. 20:02
 3/15 A kérdező kommentje:

"le is került onnan szerencsére"

Egy biztonságosabbb helyre...:D

2016. márc. 7. 20:03
 4/15 Mumusan ***** válasza:
100%

Rendes fotók vannak egy dobozban. Nem titkolom előtte, nem is nézegetem. A múltam részei, hozzám tartoznak.

29N

2016. márc. 7. 20:05
 5/15 anonim ***** válasza:
24%
Nincsenek, miért lennének...? Ha "nincs szívem kitörölni" = érzek még valamit iránta, akkor nem lennék a mostani párommal. Tehát mivel vele vagyok, nem érzek semmit az exeim iránt, nem őrizgetek képeket róluk.
2016. márc. 7. 20:05
 6/15 A kérdező kommentje:
4. Pont ezt akartam kérdezni, hogy valaki együtt van valakivel pl 3-4 évig, csomó közös emlék, nyaralás, stb...és azt mind kitörlik, amikor szakítanak?
2016. márc. 7. 20:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. márc. 7. 20:06
 8/15 A kérdező kommentje:

"érzek még valamit iránta, akkor nem lennék a mostani párommal"

Ez egy fals duma, mert hányszor van olyan, hogy egyik fél még szereti a másikat, de a másik szakít vele...ennek ellenére összfog jönni utána mással, nem fog egész életében bánkódni...:D

2016. márc. 7. 20:09
 9/15 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

hahaha Gondolhatnánk ezt is, de nem hiszem amúgy. :)

Exéről is tudom, hogy megvannak a fotói még, emlék, face-n is van, csak beállítva, hogy csak ő láthassa pl, meg is mutatta nekem őket ő maga, nem dugdossa előlem. Nem csinálok ebből problémát, mert tényleg hidegen hagy, szóval oka sincs rá. Ráadásul egy jobb nő után nem fogod visszatenni azt a mércét lejjebb, ha érted.. szal megint csak nincs értelme ;D

2016. márc. 7. 20:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Vannak, de nem titkosak, bár kifejezetten sosem mutogattam a páromnak, ő sem kutakodott. Nem dobok/törlök ki semmilyen képet, hiszen emlék az is. Ugyanúgy nem dobom ki az exemtől kapott tárgyakat sem.
2016. márc. 7. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!