Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mi a véleményetek erről a vallomásról?

Figyelt kérdés
[link]

2016. márc. 6. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez eleg atlatszo nezettsegnoveles, nem gondolod bogarkam?
2016. márc. 6. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetesen nyálas. A férfiaknak nincs szükségük ilyenre, meg a hülye rózsaszín plüssmacikra se.
2016. márc. 6. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Es kajak rock zene? Valami epic-et rakhattal volna ala, pl.: Audiomachine-tree of life
2016. márc. 6. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:

rock zene egy ilyenre?? nagyon gagyi.

És erősen nézettségi szintet gyűjtesz-

2016. márc. 6. 18:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha valami lassú szerelmes számot teszek alá, az már túl nyálas lett volna. Mivel szeretem a rockot, úgy ahogy, így ez az ötletem támadt. Egyébként is Bon Jovit hallgattam egy doboz cigi mellett, mikor hajnalban jött az ihlet, így adta magát. Tükrözi az akkori hangulatomat.

És talán közvetve nézettséget is növelek vele, de őszintén érdekelnek a vélemények.

2016. márc. 6. 18:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Elnézéseteket kérem, de máshogy hogy kérhettem volna a véleményeteket?
2016. márc. 6. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Igy. Meg is mondtuk a velemenyunket, nem?
2016. márc. 6. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szép és őszinte.Elismerésem.
2016. márc. 6. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!