Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek szerintetek jó jelek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerintetek jó jelek?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik a suliból. Úgy gondolom én is neki, de van amikor olyan jeleket ad, amik egyértelműek számomra (PL: sokat néz: ha távolabb áll, szinte minden pillanatban rámnéz, ha közelebb akkor nagyon zavarban van és mindig babrál vmijével). Egyébként ő 16 éves és sztem még nem volt barátnője. Ismerjük egymát, beszéltünk már msnen is, meg köszönni is szoktunk egymásnak. De valahogy olyan fura mert egyfolytában lányokkal dumál, beszélget és néha olyan lehetetlenül viselkedik (direkt háttal áll nekem, nem köszön..stb.)

Most akkor mi van? Tetszem neki vagy sem?

Nagyon félős a srác vagy csak azért csinálja mert nem igazán érdeklem?

bocsi hogy ilyen hosszú lett, de fontos lenne és megköszönném az értelmes válaszokat

tudom h mindenki ezt a fajta kérdést teszi fel és már unjátok. xD de légyszi egyet még kibírtok.

14L

2010. ápr. 1. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
elég jók, azthiszem. lehet hogy fél, írtad hogy félénk. hirtelen zavarba jön mikor ott van és ezért csinálja ezt. amúgy bocsi, de ezt kérdeznem kell, hogyha mikor ott van ahol én és babrál valamijével az azt jelenti hogy zavarban van? :D mert ezt eddig nem tudtam
2010. ápr. 1. 22:31
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi a választ :D

igen azt jelenti sztem xD

legalább is amit ő csinál... :S

2010. ápr. 1. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:

mit csinál pontosan?

mert velem ez volt egy fiúval. de ő többször néz is, meg minden. szerintem az jó jelek.

2010. ápr. 1. 22:35
 4/8 A kérdező kommentje:
légszi írjatok még!
2010. ápr. 1. 22:35
 5/8 A kérdező kommentje:

jah köszi a választ xD

hát ha néz az elvieg jelent vmit, de amikor olyn sejtelmesen viselkedik, olyan gyáván akkor mi van?

2010. ápr. 1. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem jók, ha zavarban van előtted akkor az azért lehet mert bejössz neki
2010. ápr. 1. 22:39
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ. :)

ha esetleg van vki aki szívesen adna tanácsokat mondjuk msn-en, azlégyszi írjon privátba egy mailt!

köszi

2010. ápr. 1. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
ha a közeledben van és babrál a faszával az csak jót jelent
2010. ápr. 1. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!