Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek milyen jelek? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek milyen jelek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az osztályban vagy egy fiú,akibe osztálykiránduláson szerelmes lettem,azóta csak rá gondolok.A barátnőm és egy másik lány is azért szakított vele 3 évvel ezelött mert csak a foci érdekli .Mostanában nem is egyszer előfordult,hogy amíg nem jött a tanár,szembe fordult velem és mélyen a szemembe néz(mögöttem ül),sokszor kér tőlem tollat vagy akármit,nem kikapja a kezemből,hanem félpercre mindig megáll a keze és csak bámul,torna órán,mikor csapat játék van általában ő az egyik kapitány,engem választ legelőször pedig nálam 1000-szer erösebb fiúk is vannak.Ezeket nem merem megkérdezni a barátnőimtől,mert szerintük sose lesz szerelmes meg hát éretlen.De én látom, hogy márt a focitól is elment a kedve és a haverjaitól,mostanában egyedül sétál az udvaron.Ezek után van még esélyem nála?A Fiúk szeretik az okos lányokat,vagy inkább a k*rvákat?(nem stréberekre és nyalizósokra gondoltam)
2010. nov. 11. 19:52
 1/5 Futurare ***** válasza:

Esélyes! Sok boldogságot!

Kalandozó

2010. nov. 11. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Hajrá. ;D

Aranyos lehet.

2010. nov. 11. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek a vonzalom jelei. Lol.
2010. nov. 14. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:

......

A fiúk NEM szeretik a k*rvákat! :/

persze kivétel erősíti a szabályt...

2010. nov. 14. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Hidd el,tetszel a srácnak.Konkrétan nem mondja ki vagy nem tudjuk.Azt nem írtad le hogy miről szoktatok beszélgetni,esetleg célozgat rá csak ne veszed észre mert elvakít a tudatlanság(a sráccal való viszony kapcsán természetesen),de te ismered.

Az ha egy srác sokáig a szemedbe néz egyértelműen a vonzódás jele,meg amit írtál, hogy kér tőled valamit és mikor elvenné akkor is megáll egy pillanatra és a szemedbe néz,az is ennek a jele.

Jó esélyeid vannak nála.Hívd el valahová,beszélgess vele és mondd el neki,hogy mi a helyzet.

Bár,neki kellene kezdeményeznie, ő a "férfi".

És igen! Az igényes srácok szeretik az okos,értelmes lányokat.

Az "okos" lányoknak széles az érdeklődési körük,ellehet velük beszélgetni.Hozzá tud szólni szinte bármilyen témához.Senki se akar egy buta lánnyal mutatkozni a barátai,szülei előtt.

Remélem tudtam segíteni!

Sok sikert!

17F

2010. nov. 14. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!