Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte lehetetlen olyan 20-25 év közötti srácot találni aki nem játszik non-stop?
Figyelt kérdés
Ezt olyan mértékben űzi h a barátai és a szerelme se fontos. Max 1-2 órára hetente. De ajáték a legfontosabb. NIncsenek céljai sőt munkája sincs, annak akit ismerek.
MIért ilyen fontos a játék?
2016. márc. 5. 19:50
1/20 VirágésBence válasza:
Mert kikapcsolja az agyát, nem unatkozik és ennél tovább nem terjed a gondolkozása. Egyébként én is szoktam játszani, de csak néha, szívesebben vagyok a barátnőmmel vagy játszok a barátnőmmel pl xboxon.
2/20 anonim válasza:
Engem sosem érdekelt a videójáték.
3/20 anonim válasza:
Mindegyik játszik valamivel, ha mással nem női szívekkel, haha :)
Egycsúnyafiú margójára.
4/20 anonim válasza:
Mert igy lettek nevelve, semmi feladat, semmi felelosseg.
5/20 anonim válasza:
Az idősebbek nem ilyenek,érdemes köztük is keresgélni.
6/20 anonim válasza:
Mert a nők hogy lettek nevelve?
Műköröm ott van rajtuk, de már egy tükörtojást nem tudnak elkészíteni...
7/20 anonim válasza:
En kinőttem a kockulasbol mikor a csajok elkezdtek rammaszni 😃 első 1 het nehez volt 😃 de volt motivaciom 😃 meg tobb nő... Szoval nem lehetetlen.. Sok sikert es hajra...
8/20 anonim válasza:
23 éves vagyok, és nem játszottam ilyeneken soha.
9/20 anonim válasza:
25+ os vagyok, de sosem játszom a gépen, max netezek.
10/20 anonim válasza:
"Szinte lehetetlen olyan 20-25 év közötti nőt találni aki nem jár plázázni, bevásárolni, nem várja el a szórakoztatását non-stop?"
Örülj inkább, hogy őt le tudja valami ennyire is foglalni, emellett nem lóg a nyakadon állandóan.
Fogadni mernék, hogyha csak veled foglalkozna, akkor meg az lenne a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!