Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Sírtatok már lány után?
Figyelt kérdés
és miért?2010. ápr. 1. 20:36
31/41 anonim válasza:
15 évesen még nem tudsz helyesen írni?...nemvagy te egy kicsit cigány?...több eszed kellene legyen...az agyrágóbogár éhenhal a fejedben...kcsg
32/41 anonim válasza:
ki ne sírt volna? csak az a gond, hogy tök értelmetlen, mert mind egy szívtelen krva. Csak a csillogás, csak a menőség, csak a pénz. Ennyi
33/41 anonim válasza:
csak a mygar férfiak ilyenek nyugi
mássan nem tudnak kompenzálni csak a fene nagy büszkeségükkel
pedig aki felvállalja érzelmeit, nem az lesz a "férfiatlan"sőt, annyira bátor és férfias ő ezt is emgtehető:P
pl olaszok, spanyolok sírnak ha van vmi, nem izgatja őket ez a dolog
34/41 anonim válasza:
Minden férfi szokott sírni a nők után, így hát én is sírtam már. Nagyon szeretem a nőket ezért sírok ha bántanak vagy elhagynak, egyszerűen megsiratom őket. Egyszer azért sírtam mert egy lány nem akart észrevenni a suliba, pedig én annyira erőlködtem, udvaroltam is. Mi férfiak nem vagyunk rá büszkék, hogy sírunk a gyönyörű nők után, de én most az összes férfi nevében bevallom, hogy igenis meg szoktunk hatódni és amikor nem lát minket senki, bizony jönnek a könnyek. Egy ügyes férfi soha nem hagyja, hogy meglássák a könnyeit. Nők, lányok, értetek érdemes sírni én azt mondom minden férfinak.
35/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Igazából a nők is és a férfiak is tudnak k*cs*gök lenni! Amúgy aki nem sír,vagy visszatartja az érzelmeit az tényleg lehet depresszíós és könnyne lessz agresszív és feszült.. de mondjuk valaki erősebb jellem.:) Én kiváncsiságből tettem fel annó ezt a kérdést,csak gondoltam kiemelem,hátha többen írnak!:D És írtak..kösziköszi.:) Elgondolkodtató.
2010. jún. 26. 10:32
37/41 anonim válasza:
Utoljára egy temetésen sírtam még régen. A "büszke férfiak" táborát erősítem.
38/41 anonim válasza:
Szerelem miatt már ötször padlón voltam. Sírás nem volt, de úgymond szenvedtem a lány miatt. (lányok miatt)
39/41 anonim válasza:
00:27 nemvagyok cigány! és tudok helyesen írni, de ipodról voltam és szar a billentyűzete. sry
40/41 anonim válasza:
18,58...ha nem vagy cigány, akkor én kérek elnézést...de úgy is egy érzéketlen tuskó maradsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!