Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Sírtatok már lány után?
nem ríkattál meg, csak hányingerem lett tőled...alfahím vagy?:D
2010. jún. 25. 23:39
22/41 anonim válasza:
Aki azt irta hogy sirni gyengeség az hülye... Pont azért van ennyi szivroham meg depresszios mert a buszke ferfiak nem sirnak mert akor gyengék pff...pont akkor erős ha ki meri mutatni az érzelmeit..nem hogyha elfojtja óket de azért ne is sirjon minden kis szaron....
Am én már sirtam lány után 15/f
2010. jún. 26. 00:07
ÉN is hasonlóan büszke vagyok és igen is úgy tartom, hogy egy férfi nem sír! Főleg nem mások előtt!
Utoljára 12 éves koromban sírtam és akkor is olyan embert vesztettem el akit szerettem. Most 18 vagyok. Lányok nem nagyon ríkatnak meg! Sírok majd szülők temetésén és talán nagyszülőkén eleget.
2010. jún. 26. 00:07
15 éves 00:07-es: ezzel a hatalmas élettapasztalattal biztos tudod, ki az erős férfi... hehe jó vicc. amúgy te is búza vagy, ha sírtál már csaj után. vagy ezt még nem tanította meg az élet? hogy egyik sem ér annyit? van még pár éved nőni, majd ha lehet nagymotorra jogsid, akkor a véleményed érni is fog valamit.
2010. jún. 26. 00:11
sok beképzelt f.asz...és még ti tartjátok magatokat férfiaknak...hogy oda ne rohanjak...s.eggfejek...ennyi búzát egy helyen rég nem láttam...
2010. jún. 26. 00:19
Én kisgyerekként sírtam sokat mikor össze-vissza vertek a nálam jóval idősebb és nagyobb deviánsok szimla szórakozásból.Persze a szüleim is hát mondjuk ki gyávák voltak mert nem mertek kiállni mellettem.Én akkor olyan körülmények közt is szégyelltem magam hogy sírok pedig az aztán nyers fájdalom volt nap mint nap. Félteni nem kell mert az évek elmúltával már én is nehézfiú lettem de annyira fel tudom hergelni magam ilyen dolgokon hogy egyesek lányokért meg szerelem okán sírnak....hát irigylem a gondjaikat.Éljék át amit én kissrácként és megtudják milyen valóban szenvedni
2010. jún. 26. 00:21
Igaz nem szakítottunk de az én barátom többször sírt már miattam és akár velem is... ebben semmi b*ziság nincs és ebből tudom mennyire szeret és mennyit jelentek neki....
2010. jún. 26. 00:22
am igaza van .... ezt tanártól hallottam és igaz !! több férfi hal meg emiatt a férfiak nehezebben viselik ha nincs velük nő olyan 40 után.... illetve azért kiadni a feszültséget muszály... ha nem teszed akár az ideg rámehet a szerveidre is...
2010. jún. 26. 00:24
29/41 anonim válasza:
00:07-és 15 eves vok kabbe ha nemtetszik és ha ien erős vagy hajra buza
2010. jún. 26. 00:25
Nem mondtam hogy b*ziság...És nem is nézem le azokat a férfiakat akik képesek így kimutatni az érzelmeit...
De ez messze áll a stílusomtól és nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust:D(Tudom...egomán vagyok:D Az is, voltaképpen!)
2010. jún. 26. 00:26
Kapcsolódó kérdések: