Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Sírtatok már lány után?
11/41 A kérdező kommentje:
Annyira nem vágom,hogy miért nem szabad sírni a másik után?:D És miért ennyire büszkék a férfiak?:D Sose fogom megérteni :D Én nő vagyok és én sírtam 1-2 fiúk után..de csak azért,mert nagyon hiányzott,vagy szakítottunk,mert nagyot veszekedtünk.. Nem mindig kell visszafolytani.. :D annyira nem bírom az ilyesmit :| Mellesleg,azért tettem fel a kérdést,mert egyik férfi ismerősömmel erről beszéltünk.. és,hogy sose sírt.. és kiváncsi voltam,ti sírtok-e?:D de ugy látszik a többségnek nagy a büszkesége :D áhh.. pedig milyen szép látvány,ha egy férfi sír :D hogy rájön a nő,hogy mégse olyan megtörhetetlen!:D am. nem kell belémkötni most ezért :) (ha valakinek szándékában van)
2010. ápr. 1. 21:49
Sírni egy nő után?
Majd ha anyukám meghal, akkor sírok majd úgy mint még életemben soha, természetesen azt is csak egyedül, hogy senki se lássa meg.
Utoljára 6 évesen sírtam, amikor akkorát taknyoltam, hogy betört a burám, amúgy egy FÉRFI soha semmilyen körülmények között( kivéve szülei elvesztését) nem sír.
Az gyengeség.
26/F
2010. ápr. 1. 22:01
Nagyszülők halála még belefér?
2010. ápr. 2. 00:36
igen...és lehet újra fogok sírni... de ez még nem biztos...és remélem nem lesz sírás a vége
2010. ápr. 2. 00:48
Szia. Igen, sírtam már lány után, nem is egyszer. Én is hülyeségnek tartom, hogy visszafolytja valaki, csak azért, mert férfi... Ha kell, sírni kell... Üdv: Gyuszi
2010. ápr. 19. 16:47
A sírás nem a gyengeség jele. Pont, hogy szánalmas, ha valaki sose sír. Aki nem tud sírni, annál nehezen képzelhető el, hogy lenne is bármiféle érzése.
2010. jún. 25. 22:51
Velem ez a nagy baj, hogy minden lány után sírok, de nem tudom megállni. Kedd óta minden este sírok legalább negyed órát, hogy hogyan lehetek ilyen balf@sz. Ha valakit érdekel a sztori akkor írjon rám.
2010. jún. 25. 22:58
Sírni egy nő után?
Majd ha anyukám meghal, akkor sírok majd úgy mint még életemben soha, természetesen azt is csak egyedül, hogy senki se lássa meg.
Utoljára 6 évesen sírtam, amikor akkorát taknyoltam, hogy betört a burám, amúgy egy FÉRFI soha semmilyen körülmények között( kivéve szülei elvesztését) nem sír.
Az gyengeség.
26/F
te meg honnan a rossebből száltál le b.azd.meg?
egy Férfi igenis tud sírni...az ilyen marhák, mint te, nemtudnak, és csak jártatják a pofájukat, lenézve a rendes fiúkat, akik nem szégyellik a könnyeket...szánalmas vagy...
2010. jún. 25. 23:30
23:30 hogy te mekkora búza vagy!!!
remélem, nem ríkattalak meg ezzel az őszinte hozzászólásommal.
2010. jún. 25. 23:36
Kapcsolódó kérdések: