Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen kiakadni? Fiúk ti hogy reagálnátok?
A tesómnak a nyáron lesz az esküvője, megkért, hogy segítsek a szervezésben és koszorúslány is leszek természetesen.
Ruha, smink és emlék-ajándék ötletelésben kell segítenem, ehhez böngésztem persze egy csomó oldalt és mentettem le ötleteket, ruhákat, menyasszonyit is a tesónak és magamnak is koszorúslány ruhákat, meg ami tetszett, még talán magamon is el tudom képzelni.
Átjött a barátom és meglátta ezt a mappát (szokott az én gépemről netezni, játszani, de amúgy azon kívül hogy elmondtam, hogy lesz az esküvő, koszorúslány leszek, nem mondtam mást, szóval semmi "én is akarok" vagy bármi) és megkérdezte hogy ez mi? és miért van itt? minek mentek le képeket, ha nem az én esküvőm lesz? Mondtam, hogy mert tetszenek, és átküldöm a tesómnak is, hisz segítek.
Ilyen reakciója még sose volt, semmi gondunk nem volt több mint 2 év alatt. 22 évesen miért baj hogy lementek esküvői képeket? Ne adj isten olyat amilyen amit én szeretnék egyszer? Szerintem majdnem minden nő megnéz,elment képeket ilyesmiről, anélkül, hogy utána ezzel előhozakodna.
#2 korábban sosem volt ilyen megnyilvánulása, pont emiatt lepett meg és hol látsz sírást a normális pasik után?
#3 a minek mentem le? miért van itt? volt olyan hangnemű és hogy minek ha nem nekem kell? tehát nem az a nyugodt hangvétel, hogy megkérdezi, hanem hogy zavarta és nem is érti a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!