Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek az emberek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek az emberek tényleg ennyire ostobák?

Figyelt kérdés

Számtalanszor láttam már itt, hogy egyes "férfiak" azzal támadnak, hogy nesze nekünk feminizmus.. Mi akartuk nem? Akkor tessék, most itt van.

Ti komolyan nem tudjátok, hogy mi az a feminizmus és mi a célja?

Most is itt volt egy szituáció, amiben a megemlítették, hogy a nők ma már rengetegszer egyedül mennek haza éjszaka és hogy miért nem kíséri őket haza a randipartner (és most nem a 70km-es távról beszélek, hanem a sétálós hazakísérésről), majd erre jön, hogy nesze nekünk feminizmus.

Tényleg ennyire ostobák vagytok?

(Kinek nem inge, ne vegye magára.)

Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy az illemet ki kell dobni a kukába. Komolyan, mint egy dacos gyerek..

2016. márc. 3. 11:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#10 Igazad van, ezt én is így gondolom, az illem szót rosszul használtam ebben az esetben.

Amire a hazakísérős szituációban utalni akartam az az, hogy a férfi mindig az erősebbik, a nő pedig mindig a gyengébb nem fog maradni.. Ez egészen addig így marad, amíg nem robotok mászkálnak helyettünk az utcán..

2016. márc. 3. 11:41
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem új vagy itt, akkor tudhatnád hogy ide 90%-ban életképtelen lúzerek írogatnak, akik még csak nők közelében sem voltak. Az ilyen szerencsétlenektől mit vársz?
2016. márc. 3. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha jó emlékszem svéd femiisták pár hete felvonultak és azt skandálták hogy nem szorulnak a svéd férfiak védelmére. Tették ezt a sok-sok migráns-erőszak után is. Ezek után nincs mit mondani.

Lelekes MSZP szavazó lehetsz.

2016. márc. 3. 12:16
 14/19 A kérdező kommentje:

És én svéd feminista vagyok? Egyébként sehova nem szoktam vonulni, nem tüntetek ilyen dolgok miatt, mert nem érzem szükségét.

Az egyedüli, amit elvárok (a már régen meglévő szavazójog), hogy megbecsüljenek a szakmámban és ne kapjak fele annyi fizetést, mint az ugyanolyan szakmai tudással rendelkező férfi kolléga.

Szerencsére nincs így egyébként, ugyanazt a fizetést kapom, mint a hasonló munkakörben dolgozó kollégáim, tehát nincs ilyen gondom. Megbecsülnek, sőt, ami azt illeti még örülnek is nekem, mert szeretnék ha több nő dolgozna.. Tehát nincsenek problémáim, nincs miért utcára vonulnom, skandálnom, és a mellemet vernem..

De már pontosan látom miért nincs értelme ennek a kérdésnek.. amíg felhozzátok, hogy mert a svád fszom se tudja kik ezért meg azért tüntetnek..oké. És ki nem szarja le?!

Mindegy.. köszönöm a válaszaitokat!

2016. márc. 3. 12:21
 15/19 A kérdező kommentje:
*szavazójog mellett
2016. márc. 3. 12:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Azok az "igazi" feministák. Nem a 3 fős középorú asszonyokból öszeverődött helyi nőegylet ahol minden hónapban 2 óra panaszkodás a genya férfiakra.

A feminizmus hazája svédország. Látszik is! impotens rendőrség, növekvő gazdasági problémák, migránsok ámokfutása (arab vélemény: imádom amikor az életéért könyörög a svéd mielőtt megölöm), teszetosza politikusok, erőltetett Kádári módszerekkel fentartott egyenlőség meg "jólét". Hát itt is eljön madjd a bukás.

Ha pedig a svéd hazafiak szervezetet alapítana hogy megvédjék a svéd nőket a migránsok erőszakhullámától akkor másnap kivonulnak a femik, hogy "nem szoroulunk rá erre" meg "jáááj rászizmus"

Itthon is sok hibbant femi vagy. Ha udvariaskodni akarsz velük közlik hogy "nincsenek rászorulva" - orr fel, és érezd magad őskori leletnek, mert előre engedted vagy segítei akartál valamiben.

2016. márc. 3. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:

"Az egyedüli, amit elvárok (a már régen meglévő szavazójog), hogy megbecsüljenek a szakmámban és ne kapjak fele annyi fizetést, mint az ugyanolyan szakmai tudással rendelkező férfi kolléga.

Szerencsére nincs így egyébként, ugyanazt a fizetést kapom, mint a hasonló munkakörben dolgozó kollégáim, tehát nincs ilyen gondom. Megbecsülnek, sőt, ami azt illeti még örülnek is nekem, mert szeretnék ha több nő dolgozna.. Tehát nincsenek problémáim, nincs miért utcára vonulnom, skandálnom, és a mellemet vernem.. "

Tehát nincs problémád, de elképzeled, hogy van, majd sírsz rajta. Nálad minden rendben van?:D

2016. márc. 3. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezért kérdést kiírni?Hogy ostobának ítélj meg olyan embereket akikket nem ismersz csak azért mert nem vagy velük egy véleményen?Én védtem meg nőt.Kísértem haz is.De még köszönet sem volt érte.Előre engedem őket de meg se köszönik.Akkor minek legyek velük illedelmes ha ők nem adják meg?Oda-vissza alapon működik.Elvárni persze könnyű....
2016. márc. 3. 13:26
 19/19 anonim ***** válasza:
48%

Kedvenc szavuk meg a femináci. :D

Igen, az ide írogató szűz, elhízott, pattanásos kis recskabajnonok ennyit tudnak a feminizmusról, és sziklaszilárd meggyőződésük, hogy egy nőnek mindig minden könnyű, mindent ingyen kapnak, és mindenben elsőbbséget élveznek.

A feminizmusról sejtelmük sincs, ahogy arról sem, hogy pl. egy állásinterjún alapból hátrányból indulsz, ha pi.nával vert meg az isten: van-e gyerek, mikor mész szülni, ki figyel a gyerekre, stb. És ha nem mosolyogsz bárgyún egyfolytában, már kapod is az ívet, hogy biztos megjött/nem dugtak meg rendesen.

A feminizmus náluk kimerül abban, hogy a nőkkel többé nem akarnak nőként bánni, az ajtót rába.szhatják nyugodtan az orrára, a babakocsis kismama nyugodtan kínlódjon a buszon, randin fizessen helyettük, és ne várja el, hogy udvariasan, figyelmesen bánjon velük bárki.

Elvégre csak szexuális segédszeszközök...

2016. márc. 3. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!