Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Külföldön tényleg ilyen...

Külföldön tényleg ilyen ostobák az emberek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. dec. 31. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Hát, bezzeg a fifikás magyarok! Azok mind felvették a devizahitelt! Ne olvass annyi búlvároldalt.
2013. dec. 31. 17:56
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Külföldön? Hol élsz? A leghülyébb MAGYAR is zseni a legintelligensebb külföldihez képest! Ha csak az itteni kérdéseket meg válaszokat megnézed!
2013. dec. 31. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem idiotakert nem kell a szomszedba menni.
2013. dec. 31. 18:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon 10 millió ember él. Az országon kívül 7 milliárd-10 millió. Értelemszerűen az országban kevesebb állatság történik, mint az országon kívül. Amúgy nálunk egy nő bestiális kegyetlenséggel meggyilkoltatott két hajléktalannal egy 11 éves gyereket, mert szerinte közé, és a szeretője közé állt. Miről is beszélünk?

Amúgy minek olvasol ilyen alja oldalakat?

2013. dec. 31. 18:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha kettő db cikk tartalma alapján ilyet tudsz kérdezni, akkor a te kérdésed lehetne az egyik példa arra, hogy "Magyarországon tényleg ilyen ostobák az emberek?"

Mindhol vannak hülyék, csak az nem hír, hogy John Watson ma felkelt és nem csinált semmi baromságot. Ilyen cikkek alapján általánosítani... bravó

2013. dec. 31. 18:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Nemrég irtotta ki egy gyerek a családját Magyarországon is.
2013. dec. 31. 18:43
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem az a lényeg egyik cikkben semm hogy 1 ember mekkora állatságot csinált, hanem hogy a többi TÖBB SZÁZ ehez hogy áll hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

,, „Azta. Ez elég durva. El sem hiszem, hogy ott buliztunk a halottakkal egy házban”

– mondta egy helyi tévének. A riport után harmincan jelölték be Facebookon, olyan üzenetekkel, hogy “Láttalak a hírekben, bro, én is ott voltam, állat volt!”

Amikor Anthony Snook (a fiú, aki először vette észre, hogy valami nem stimmel a hálószobával) megtudta, mi történt, úgy volt vele:

„Wow. Életem bulijában voltam. Amit csinált, az rossz, de húsz év múlva ha visszanézek, azt mondhatom majd, hogy ott voltam akkor. Utálom Port St. Lucie-t, de ez azért elég kúl”

A másik:

,,Ezek után az olasz állatvédők egész egyszerűen megőrültek.

“Tőlem holnap is meghalhatnál, az aranyhalamat nem áldoznám fel érted.”

- írta az egyik.

“Simán meghalhattál volna gyerekekként, senkit sem érdekelne.”

- posztolta egy másik.

A rendőrség összesen 30 halálos fenyegetés, és 500-nál is több zaklató email, Facebook üzenet és telefon miatt nyomoz. ""

,,Olaszországban egyébként máskor is elég hangosak az ilyen radikális csoportok. Áprilisban például betörtek egy milánói laboratóriumba, ahol a kísérleti patkányokat azonosító feliratokat szándékosan összekeverték a ketreceken, hogy az ott dolgozó orvosok ne tudják befejezni a kísérleteket, a patkányok egy részét pedig “kiszabadították”. Ez egyébként különösen nagy húzás volt. Az állatok nagy része napokon belül elpusztult, mivel képtelen a laboratóriumon kívül élni."

2013. dec. 31. 19:01
 8/13 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon sok buta idióta ember létezik.

Néha olyanok is akikről nem gondolnád.

Amúgy a magyarok találékonyabbak ezt már megfigyeltem. Bár nálunk i él elég sok ostoba ember. És ott kezdődik a baj hogy némi kis piti anyagi haszon fejében a világot eladná némelyik ember. Ebből van a világ összes problémája. Mérhetetlen a pazarlás és emberek milliói mégis napos harcot vív az életben maradásért.

Erről jut eszembe például hogy az M0 ás körgyürű az állatvédők miatt nem épülhetett. Mert kihal a koala..

Így csak c alakú. Pár kilóméter út miatt 78km et kell körbemenni a teherautóknak. több száz hatalmas kamion hordja az élelmet és az árút a boltokba. Mennyi üzemanyagot füstölnek el potyára amiatta hogy körbe kell kerülniük az egész fővárost? Ez ám az igazi jól átgondolt környezetvédelem!...

2013. dec. 31. 19:09
 9/13 anonim válasza:
41%
Nem, csak te vagy ostoba.
2014. jan. 1. 02:16
 10/13 anonim válasza:
51%
A gyereket aki gyilkolt miért most hozták le? Több mint 1 éves eset.
2014. jan. 1. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!