Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal, ha ilyen lányok találnak meg?
23 vagyok, nemsokára végzek az egyetemen. Átlagos kinézetűnek tartom magam, nem vagyok elveszett, kedves vagyok mindenkivel, mégsem volt nagy sikerem a nőknél.
Ebben az évben azonban meglepő módon több lány is "próbálkozott" nálam, köztük olyan is, akit kb kezdés óta ismertem. Sajnos egy közös volt bennük, mind elég csúnyácskák voltak.
Ebből azt szűrtem le, hogy elérhetőnek tartanak. A kérdésem az, hogy vegyem én is le az ismerkedésnél a szintet, mert átlagon aluli a külsőm?
(Ha esetleg felszínesnek gondolnátok, egy kicsit szerintem mindenki az, illetve, ha megtaláltam volna a belsőre passzoló személyt, már nem is keresnék tovább)
Nyugi, mindenki ilyen.
Nemzeti sport itt szidni a noket, amiert a sajat kinezetuknel jobb pasi kell nekik, holott a siro-rivo alacsony-csunya ferfiaknak is a jo no kell.
Mas kerdes az, hogy ha valakivel megtalalod a kozos hangot, szebbnek fogod latni az illetot, mert vonzodni fogsz hozza emberileg. Szoval a helyedben adnek nekik eselyt, ha nem abszolut elfogadhatatlan szamodra a kulsejuk.
23L
Kellemetlen ha a csúnyák elérhetőnek gondolnak.
Próbálkozz olyan lányoknál akik annyival jobbak nálad mint te a csunyusoknál.
Ne add le a szintet, utána nem lesz jó nőd.
Neked csúnyácska, de ő lehet nem így érzi magáról.. Tehát azért, mer számodra nem vonzó nők találnak meg, még nem jelenti, hogy te sem vagy vonzó.
Olyan nővel gyere össze, aki iránt érzel vonzalmat. Hogy most ezt a külső generálja, vagy a személye megszépíti a nőt, az mindegy. A lényeg, hogy nem kell leadnod a "szintet".
4
A fiuk a valóságot látják.
Hogy egy lány lehet, hogy milyennek érzi magát? O:
Más: a külső az nem egy fénykép. Abban már benne van a viselkedése, személyisége is. (olyanokról van szó akikkel személyesen is találkozik)
Nem mindenkit húz felfelé a személyisége, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!