Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a komolytalan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a komolytalan, lányok találnak meg? Csak szexre kellek nekik?

Figyelt kérdés
Az igaz,hogy sokat vicccelődök
2014. aug. 30. 09:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is igazságtalan, bár én lány vagyok. Engem is mindig olyan pasik találnak meg, akik csak szexet akarnak. Jó lenne, hogyha aki szexelni akar, az hasonló embert találna, aki pedig kapcsolatot, az a komolyabb embereket találná meg :/ Kár, hogy sosem lesz így.
2014. aug. 30. 09:25
 2/15 anonim ***** válasza:
mert annyira jó pasi vagy, hogy kell nekünk a tested... :)
2014. aug. 30. 09:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Hú de izgi
2014. aug. 30. 09:32
 4/15 anonim ***** válasza:
Viccet félretéve, lehet, hogy a komoly kapcsolatra vágyó lányok úgy gondolják, mivel mindent elviccelsz, hogy nem vagy elég felnőtt egy kapcsolatra, illetve nem is vágysz rá. Ez okból elkerülnek téged. Amúgy én szeretem, ha van humora egy pasinak, ez nem rossz dolog! :)
2014. aug. 30. 09:36
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor miért teszed a viccet félre?:)
2014. aug. 30. 09:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Mert komoly válaszokat vársz? :)
2014. aug. 30. 09:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Csak komolytalanokat fogadok el:)
2014. aug. 30. 09:45
 8/15 anonim ***** válasza:
És amúgy miért nem használod ki a kínálkozó lehetőségeket? Gondolom fiatal vagy még házasodni. Élvezd az életet és ne görcsölj! Talán pont azért is viccelődsz, mert bizonytalan vagy magadban, és ezt valamivel el kell takarnod?
2014. aug. 30. 09:48
 9/15 A kérdező kommentje:
30-asokat erősítem:)
2014. aug. 30. 09:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Csak komolytalanokat fogadok el:)- Oh, én kérek elnézést. :)
2014. aug. 30. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!