Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok könnyebben találnak párt?
Figyelt kérdés
Persze ha belsőre sincs velük semmi baj. Mondhatni a belsőtől vonatkoztassunk el.2014. aug. 31. 19:07
1/8 TallandThin Boy válasza:
Igen. A szép lányoknak több udvarlójuk van, ez egyértelmű.
2/8 anonim válasza:
a facebokkon pozoló lányok persze
jó testük van, hogyne találnának
3/8 anonim válasza:
Gondolom,igen.Meg több a jelentkező,akik összejönnének velük.
4/8 anonim válasza:
szerintem pont hogy nem...kevesebb udvarlójuk van...
5/8 anonim válasza:
Szerintem az talál könnyen párt, aki magabiztos és nagy szája van, mert ránézésre érdekesebb személyiségnek tartják. Én szép vagyok, de nehezen találok, mert sose voltam az a hangos típus.
6/8 anonim válasza:
A szépség nagyon relatív dolog.A személyiség a fontos inkább.Mert hiába szép valaki,ha ostoba.
7/8 anonim válasza:
Nem vagyok bekepzelt, rengeteg udvarlom van, masok szerint jo csaj vagyok, megsincs parom es soha nem volt. Belsoleg sincs semmi gond velem, mindenkivek baratsagos vagyok. De egyszeruen nincs szerencsem. 21L
8/8 anonim válasza:
Elég sokan udvarolnak nekem, ha elmegyek valahová nincs olyan, hogy páran ne akarnának felszedni még sincs senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!