Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek rosszul esne, ha a párotok a testvérével utazna el külföldre, ráadásul a te kedvenc, imádott városodba?
A helyzettől függ. Ha már hosszútávú, komoly kapcsolat lenne és ritkán lenne lehetőségünk külföldre utazni, mondjuk sok évente egyszer és inkább a tesóját vinné, velem pedig semmit nem tervezne, akkor kicsit rosszul érintene. Megbeszélném vele, de ez az ő döntése.
Viszont ha tényleg a kedvenc országom és városom lenne és megtehetném, én is összefognék néhány baráttal, vagy családtaggal és én is elutaznék oda valamikor és csodajól érezném magam, jól szórakoznék addig is a párom nélkül.
Ha csak rövidebb távú, még nem kiforrott kapcsolat, akkor viszont megérteném.
Nekem meg az a fura, ha mindig mindenhova sokan kell menni. Én is szoktam külön programokat csinálni a nővéremmel, ahogy a párom is a bátyámmal..
És ha ők éppen kettesben szeretnének lenni egy kicsit, netán még megbeszélnivalójuk is lenne, akkor nyugodtan menjenek. Hogy ezt nem egy kávé mellett hanem inkább egy nyaralás mellett tenné meg, az csak egy plusz.
Biztos nem csinálnék belőle ügyet.. És mennyire király lenne ha elmennétek hárman..
Aztán ha épp elvonulnának dumálni, akkor menne a hiszti, hogy kihagynak belőle téged.. csodálatos.
Biztos fura, de én meg tudom érteni, ha néha az embernek külön kikapcsolódásra van szüksége.
Miért menne a hiszti, ha éppen eldumálnának ketten amíg én mondjuk nyugodtan megiszom egy kávét egyedül, nézelődök picit egyedül, stb... :D El vagy tévedve.
A válaszaidból ítélve pedig inkább te vagy a hisztis, máskülönben nem tudom, hogyan lehetne így fennakadni azon, hogy egy vadidegen párnál máshogyan működnek a dolgok és nem úgy, mint nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!