Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek rosszul esne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek rosszul esne, ha a párotok a testvérével utazna el külföldre, ráadásul a te kedvenc, imádott városodba?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A helyzettől függ. Ha már hosszútávú, komoly kapcsolat lenne és ritkán lenne lehetőségünk külföldre utazni, mondjuk sok évente egyszer és inkább a tesóját vinné, velem pedig semmit nem tervezne, akkor kicsit rosszul érintene. Megbeszélném vele, de ez az ő döntése.

Viszont ha tényleg a kedvenc országom és városom lenne és megtehetném, én is összefognék néhány baráttal, vagy családtaggal és én is elutaznék oda valamikor és csodajól érezném magam, jól szórakoznék addig is a párom nélkül.

Ha csak rövidebb távú, még nem kiforrott kapcsolat, akkor viszont megérteném.

2016. márc. 1. 14:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen önző,te már 2x voltál ott,lehet,hogy a tesójának is nagy álma oda eljutni,de még sosem tehette meg.Ha még nem jártál volna ott,akkor más lenne a helyzet,engem is bántana a dolog a helyedben...de így,semmi okod nincs kiakadni.
2016. márc. 1. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok hisztis, mint mondtam, nálunk alap, hogy hívna :P Nem is kéne szólnom érte. És nem azért, mert bármikor is hisztiztem volna hasonló miatt, hanem mert ilyen, szeret velem lenni és közös élményeken részt venni velem. A tesójával is jóban vagyunk, és nem kell ahhoz a kedvenc városomba utazniuk kettesben külföldre, hogy együtt lóghassanak nélkülem.
2016. márc. 1. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:
És ha a tesónak is nagy álma kijutni?! Mit számít, hogy ti mit szerettek, ha egyszer ez a tesójáról és róla szól?
2016. márc. 1. 15:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor megyünk hárman, mi olyan felfoghatatlan ezen? Vagy akár többen, a mi 1-2 haverunk, a tesójának a haverjai... És lesz belőle egy jó kis nyaralás. Nem tudom nálatok mi a divat, de mifelénk az, hogy nem hagyjuk ki egymást a jóból, és ez nem egymás nyakán lógás, mert amúgy meg oda megy ahová akar egyedül is.
2016. márc. 1. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem meg az a fura, ha mindig mindenhova sokan kell menni. Én is szoktam külön programokat csinálni a nővéremmel, ahogy a párom is a bátyámmal..

És ha ők éppen kettesben szeretnének lenni egy kicsit, netán még megbeszélnivalójuk is lenne, akkor nyugodtan menjenek. Hogy ezt nem egy kávé mellett hanem inkább egy nyaralás mellett tenné meg, az csak egy plusz.

Biztos nem csinálnék belőle ügyet.. És mennyire király lenne ha elmennétek hárman..

Aztán ha épp elvonulnának dumálni, akkor menne a hiszti, hogy kihagynak belőle téged.. csodálatos.

Biztos fura, de én meg tudom érteni, ha néha az embernek külön kikapcsolódásra van szüksége.

2016. márc. 1. 16:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Miért menne a hiszti, ha éppen eldumálnának ketten amíg én mondjuk nyugodtan megiszom egy kávét egyedül, nézelődök picit egyedül, stb... :D El vagy tévedve.

A válaszaidból ítélve pedig inkább te vagy a hisztis, máskülönben nem tudom, hogyan lehetne így fennakadni azon, hogy egy vadidegen párnál máshogyan működnek a dolgok és nem úgy, mint nálatok.

2016. márc. 1. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!