Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kedvenc testrészetek a párotokon? (akár megpuszilni, akár megsimogatni)
Én mindenét szeretem...:) Mikor pedikűrözöm a lábát, képes vagyok azt is puszilgatni közben...
Reggel belefúrni az orrom a hajába meg a nyakába...:)
A seggét azért nem nyalnám ki, de amúgy tényleg minden jöhet, ami hozzá tartozik...:)
27/N
A keze és az alkarja. Szeretem a szőrt simogatni és összekuszálni rajta, az ereket meg nyomkodni.
21/L
Mindene, kár hogy nem viszonozza.
N
Naná, hogy a szexi segge! 2-essel ellentétben nyaltam is már. Mmm... Folyton fogdosnám. De amúgy a lábujjait kivéve mindent imádok rata.
21/N
Szinte minden, de különösképpen a keze. Annyira nőies keze van, hogy már a látványától is begerjedek.
38F
Mindent szeretek rajta. :) Minden egyes testrészét, minden apró kis porcikáját, mindent, ami Hozzá tartozik. Simogatni is mindenhol szeretem, de talán legjobban a hátát, a felkarját és az arcát. Imádok beletúrni a hajába is. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!