Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak: melyik a kedvenc női testrészetek és miért? :D
Popsi, arcot belepréselni, szagolgatni meg ízlelgetni. :)
Egy formás comb is nagyin szexi tud lenni, de leginkább a fenék.
a szem. abban mindent látsz, gyorsabban elárul mindent,mintha beszélne. :)
ami téged érdekel: gyorsabban megtudod egy nő szeméből,hogy benne vagy a bugyijában,mintsem hazaérsz vele.
Nekem a kéz!
Oda vagyok a vékony,kecses,ápolt ujjakért!
lapocka vagy a hát,nem tudok választani...
Olyan szép,sima,puha.És érzékeny,ugyan is ezek is szeretik,ha az ember csókolgatja,simogatja.És nem olyan ...mint a pina mondjuk,mert azzal akármit csinálok,azt élvezik.A háttal...Azzal már ügyeskedni kell,hogy élvezzék.
egyik pasimnak a női fenék felett mindkét oldalon az a kicsi homorú felület a kedvence
a másiknak meg a puni előtti combrészlet, mert állítása szerint, ott senki nem puszil meg nőt, csak ő mert mindenki egyből a nunira megy
a harmadiknak meg a szám széle(ahol a felső és alsó ajak találkozik) tetszett mikor mosolygok, és mindig adott rá puszit
Mell.
Gyönyörű kerek és jó megfogni.
Láb, ha hosszú, vékony, akkor nagyon tetszik. Ha van egy kis vádli, az is nagyon szép, különösen olyan feszülős farmerban. És mindezt tetézi, amikor állva keresztezi a lábait.
De a fület is szeretem, ahová édes, vagy éppen mocskos szavakat lehet súgni. Mire van éppen igény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!